Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Vuletic a fost aproape de un dublu double-double la primul său meci de LNBM

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.10.2013

Aleksandar Vuletic a fost foarte aproape de un dublu double-double la primul său meci în Liga Națională de baschet masculin. Ex-iugoslavul de la Concordia Chiajna și-a condus echipa într-un meci pe care în cele din urmă l-a pierdut cu scorul de 93-99.

Sportivul de poziția 4 a fost titularizat de către Vladimir Lucic, care l-a ținut pe parchet pe tot parcursul meciului. În această partidă, Vuletic a avut 8/9 la aruncările de două puncte, 0/2 la trei puncte și 4/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 20 puncte. A adăugat 19 recuperări (nouă ofensive), 7 pase decisive și o intercepție cu cinci posesii pierdute pentru un indice de 37 la eficiență.

De notat că Vuletic a fost cel mai eficient jucător al partidei de la Chiajna și a fost la o singură recuperare de un prim dublu double-double în noul sezon competițional.

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nothx :

    Cred ca este o gresala
    Din articol reiese ca jucatorul era aproape de un triple-double. Si daca termeni sunt din engleza cred ca ar fi mai bine Quadruple-double decat "dublu double-double". Jucatorul nu a fost aproape double digits la 4 statistici (points, rebounds, assists, steals,blocked shots)

    cu 10 ani în urmă (03.10.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic:

      Răspuns
      Dublu double-double, adică 20 puncte și 20 recuperări.

      cu 10 ani în urmă (03.10.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nothx:

      Double-double
      Ok poate ma insel eu dar definita de pe wikipedia este:"In basketball, a double is the accumulation of a double-digit number total in one of five statistical categories—points, rebounds, assists, steals, and blocked shots—in a game." Nu conteaza cifra zecilor in nici un fel. Iar eu inteleg din exprimarea "Dublu double-double" ca jucatorul a facut doua double-double.

      cu 10 ani în urmă (04.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      .....
      era o figura de stil, o lauda adusa reusitei de exceptie si neaparat un termen sau o definitie existenta!

      cu 10 ani în urmă (04.10.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      @nothx
      pt oricare doua din categoriile din definitia ta daca se atinge pragul 20 se foloseste dublu double double, erai aproape de fenomen nu aveai cu sa ratezi asta

      cu 10 ani în urmă (04.10.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Wikipedia nu trebuie sa devina un indrumator in viata noastra totusi sau un punct de referinta. Sunt atatea definitii prezente acolo care pot fi contrazise...

    cu 10 ani în urmă (04.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe AleAle :

    Dublu double-double
    Very good player! Very nice guy! good luck! for you and all the team!

    cu 10 ani în urmă (04.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!