Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Vuletic a terminat pentru a 9-a oară în double-double

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.01.2014

Sârbul Concordiei ChiajnaAleksandar Vuletic, a reușit împotriva celor de la Energia Rovinari al 9-lea double-double din acest sezon. Vuletic a fost de asemenea foarte aproape de a termina pentru a 2-a oară în triple-double în LNBM. 

Aproape 40 de minute a petrecut sârbul în teren împotriva oltenilor de la Rovinari, timp în care a marcat 10 puncte, a recuperat 14 mingi la panou (8 ofensive/6 defensive) și a pasat decisiv de 9 ori. De asemenea, acesta a contribuit cu o intercepție și 5 mingi pierdute, pentru un indice la eficiență de 20 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, Vuletic a terminat cu 40% (4/10) din interiorul semicercului, 0% (0/2) de la distanță, respectiv 67% (2/3) de la linia de pedeapsă. 

În cele 13 prezențe în maieul grupării ilfovene în acest sezon, Aleksandar Vuletic a acumulat medii 16.8 puncte, 13.6 recuperări, 4.6 pase decisive, 2.2 intercepții, 4.0 mingi pierdute și un indice la eficiență de 25.9 unități, totul în 39.07 minute petrecute pe parchet. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!