Stiri

Alex Olah a încheiat participarea la NBA Summer League 2016 din postura de titular

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.07.2016

Alex Olah a încheiat aventura în NBA Summer League 2016. Pivotul român în vârstă de 22 de ani a evoluat în patru partide pentru New Orleans Pelicans în liga de vară a celui mai important campionat de baschet din lume. În ultima partidă, jucată în 15 iulie, New Orleans Pelicans  a cedat în fața selecționatei din NBA D-League cu scorul de 88-76.

Alex Olah a fost și în această ultimă partidă titular, la fel ca și în precedenta. Sportivul român a evoluat timp de 17 minute și a contabilizat 6 puncte, orecuperare, două capace și două mingi pierdute. Punctele pivotului au venit în urma a 3 aruncări din 4 de la 2 puncte și a ratat o aruncare și de la distanță.

În cele patru partide jucate în liga de vară a NBA, Alex Olah a contabilizat cifre de 6.5 puncte, 2.5 recuperări, 1.3 capace și 0.5 pase decisive. El nu a evoluat în primul meci jucat de New Orleans, iar în ultimele două a fost titular. „Pelicanii” au avut un bilanț de o victorie și 4 înfrângeri în cadrul NBA Summer League 2016 din Las Vegas.

Alex Olah se va alătura echipei naționale a României pentru partidele de pregătire din Brazilia, partide de pregătire pentru EuroBasket 2017. În această vară, absolventul de la Northwestern University va semna primul contract de profesionist.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!