Stiri

Alex Olah va evolua alături de New Orleans Pelicans la NBA Summer League 2016

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.06.2016

Alexandru Olah va evolua pentru New Orleans Pelicans la NBA Summer League. „Pelicanii” vor participa la liga de vară organizată în Las Vegas între 8 și 18 iulie. Pivotul român nu a fost inclus în NBA Draft 2016, acolo unde Ben Simmons a fost ales cu prima opțiune, iar pe lângă australian 13 europeni au fost selectați.

Alex Olah tocmai a absolvit la Northwestern University. Sportivul originar din Timișoara a petrecut 4 ani în campionatul universitar nord american jucând doar pentru Northwestern Wildcats.

114 partide a jucat Alex Olah în NCAA, cu medii statistice de 9.5 puncte, 5.4 recuperări, 1.5 pase decisive și 1.5 capace pe meci. În stagiunea precedentă, pivotul a terminat cu cifre de 11.4 puncte și 5.6 recuperări pe meci. Olah și-a încheiat cariera universitară cu o prestație de excepție, 20 de puncte și 13 recuperări, într-un meci cu Michigan University.

New Orleans Pelicans l-a selectat pe Buddy Hield în NBA Draft 2016 cu a 5-a opțiune. Cel mai probabil și acesta va fi prezent la NBA Summer League 2016.

New Orleans Pelicans va întâlni L.A Lakers, Utah Jazz, Sacramento Kings în faza grupelor a NBA Summer League 2016.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!