Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Pop: "Încă nu am atins potențialul maxim"

Paul Olar

Paul Olar
18.10.2013

Deși pe clujeni îi așteaptă o încleștare de foc sâmbătă la Sibiu, Alex Pop își pune speranțe într-un rezultat pozitiv. Conducătorul de joc al lui "U" a prefațat așa numitul "Derby al Ardealului", sportivul în vârstă de 23 de ani afirmând de asemenea că echipa sa nu evoluează încă la parametri maximi.

"Cu siguranță va fi un meci disputat la Sibiu, ambele echipe au loturi valoroase. Am jucat în vară la turneul amical, am câștigat atunci, dar cu siguranță acel meci nu va semăna cu cel de sâmbătă. Sperăm să jucăm cât mai bine, să ne facem treabă și să ne întoarcem cu un rezultat bun acasă. Sibiul are o echipă nouă față de sezonul trecut, antrenorul Miodrag Perisic este un antrenor bun și cred că în acest an va reuși să închege o echipă mult mai compactă și mai performanță decât sezonul trecut. În acest moment și noi suntem în formare, nu am atins încă potențialul maxim și sper să nu îl atingem până în play-off, pentru atunci este cel mai important să fi în formă maximă." A declarat Pop, pentru u-mobitelco.ro

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!