Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Neguţ: "Nu o să ne luăm adversarul de sus"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
05.04.2014

BCM U Piteşti încheie sezonul regulat al LNBM cu partida din propriul fief, cu CS Concordia Chiajna. Jocul este programat sâmbătă, de la ora 18:00.

Alexandru Neguţ a vorbit despre acest joc.

Va fi un joc ca oricare altul. O să îl tratăm cu seriozitate maximă şi nu o să ne luăm adversarul de sus. Sper să câştigăm ultimele două puncte ale sezonului regulat. Aştept să se termine campionatul şi să mergem la Ploieşti, la Final Four-ul Cupei României, pentru a face o figură frumoasă. După acest turneu final va urma play-off-ul, acolo unde sper să ajungem cât mai sus.

În ultima partidă disputată de BCM U, cea câştigată cu Timba (93-68), Alexandru Neguţ a reuşit 9 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!