Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu : „Este foarte importantă pentru noi o victorie în meciul cu Sibiu‘’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
23.03.2013

Alexandru Olteanu, conducătorul de joc al lui Farul Contanţa a prefaţat pentru totalbaschet.ro întâlnirea de pe teren propriu cu CSU Sibiu.

Alex, ce gânduri aveţi pentru meciul cu Sibiu ? Crezi că veţi reuşi a treia victorie consecutivă?

Sperăm să reuşim a treia victorie consecutivă, este foarte importantă pentru noi o victorie în meciul cu Sibiu pentru a reuşi o clasare cât mai bună la finalul sezonului.

Ce părere ai despre decizia Federaţiei de a programa meciul la ora 15:00?

Cred că decizia a fost luată de comun acord cu conducerea clubului, în aceaşi zi cu meciul nostru sunt şi meciuri de volei, astfel că s-a făcut un cuplaj între două meciuri de volei şi unul de baschet.

Crezi că ora desfăşurării meciului va fi un dezavantaj pentru voi?

Nu cred că va fi un dezavantaj pentru nici una dintre echipe deoarece cred eu că şi cei de la Sibiu au pregătit meciul la fel de bine ca şi noi. Sper să fie un spectacol reuşit.

Partida dintre Farul Constanţa şi CSU Sibiu se va desfăşura sâmbătă în Sala Sporturilor din Constanţa, cu începere de la ora 15:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!