Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu: “Ne dorim să facem două meciuri bune la Piteşti”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
11.04.2013

Alexandru Olteanu

Alexandru Olteanu a prefaţat pentru cititorii totalbaschet.ro seria din play-out în care CS Farul Constanşa va întâlni pe BCM U Piteşti.

Practic acum începe lupta pentru evitarea retrogradării. După un tur de campionat foarte slab şi un retur destul de bun am ajuns la momentul decisiv pentru atingerea obiectivului nostru şi anume rămânerea în Liga Naţională. Ne dorim să facem două meciuri bune la Piteşti. Ştim că Piteştiul pierde foarte greu acasă, noi plecăm cu şansa a doua dar sperăm să avem două evoluţii de calitate şi să ne surprindem adversarul. Piteştiul are un lot foarte puternic, cu jucători de valoare. Cu siguranţă nu se vor prezenta ca la meciul de la Constanţa unde au avut şi jucători accidentaţi. Cred că îşi doresc să încheie seria în trei meciuri. Sper să avem parte de meciuri frumoase, iar la sfârşit echipa care va fi mai în formă şi va practica un baschet mai de calitate să câştige.

Foto: CS Farul Constanţa (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!