Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu: "Nu reuşim deloc să formăm o echipă, nici în atac şi nici în apărare"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.11.2012

Foto: Farul Facebook

CS Farul Constanţa nu a avut nicio şansă vineri seară, în confruntarea de la Sala Sporturilor Horia Demian. Marinarii au cedat la o diferenţă de 47 de puncte, scor 57-104, în faţa clujenilor de la "U" Mobitelco.

La finalul meciului, Total Baschet a stat de vorbă cu unul dintre jucătorii constănţeni ce a pus umărul decisiv în promovarea izbutită sezonul trecut. Cel poreclit sugestiv "Bombă" este de părere că, în acest moment, Farul nu reuşeşte să formeze o echipă datorită mai multor factori. Olteanu adaugă că primul lucru ce ar trebui schimbat este atitudinea jucătorilor şi a tuturor celor din club.

O înfrângere grea pentru Farul ...

Cred că este pe departe cel mai slab joc al nostru din acest campionat. Cred că s-a simţit lipsa lui Santana care câştăreşte foarte mult ca şi experienţă. Nu am reuşit să ţinem pasul cu adversarii.

Care este problema generală a echipei din Constanţa? Nu vă regăsiţi în unele momente ale jocului, iar din punct de vedere tactic suferiţi ...

Cred că nu reuşim deloc să formăm o echipă, nici în atac şi nici în apărare. În atac jucăm foarte mult individual, de aceea avem multe mingi pierdute şi puţine pase decisive, în timp ce în apărare, nu ne ajutăm, dovadă este că primim meci de meci peste 80 de puncte şi că ne apărăm foarte prost.

Ce ar trebui schimbat în momentul de faţă?

Ar trebui schimbate multe chestii. În primul rând atitudinea jucătorilor şi a tuturor din club şi, după aceea, conducerea poate să decidă anumite schimbări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!