Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed: “Fiecare meci este un motiv de îngrijorare”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.03.2014

Alhaji Mohammed, fundaşul extremă de la CSU Asesoft Ploiești vorbește despre partida pe care echipa sa o va juca în compania Energiei Rovinari. Întrebat dacă există motive de îngrijorare datorită parcusului slab de pe teren străin, acesta a replicat:

„Fiecare meci este un motiv de îngrijorare dar dacă noi vom merge și vom juca precum echipă atunci nu cred că vom avea ceva probleme.”

Americanul nu pune în prim plan duelul său direct cu Louis Darby:

„Nu este nici un duel între mine și Darby. Este un duel între Asesoft și Energia. Niciodată nu fac dintr-un meci de baschet să fie despre mine și alt jucător.”

Alhaji a vorbit și despre fanii campioanei și așteptările acestora:

„Fanii noștri așteaptă un singur lucru și un singur lucru. Această responsabilitate este pe noi să jucăm bine și să câștigăm.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!