Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed integralist în meciul cu BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.10.2013

Alhaji Mohammed, unul dintre cei mai spectaculoși fundași din LNBM, a evoluat timp de 40 minute, în victoria obținută de echipa sa pe teren propriu în fața celor de la BC Mureș. Americanul a fost cel mai bun marcator al prahovenilor cu 23 de puncte.

Mohammed a făcut o partidă excelentă în ciuda faptului că nu a primit deloc timp de odihnă. Pe lângă cele 23 de puncte marcate, acesta a mai strâns 7 recuperări și a livrat 5 pase decisive. În jocul său au existat și probleme însă, fundașul pierzând 7 posesii ale echipei sale în acest interval. 25, a fost indicele de eficiență al lui Alhaji.

De notat este faptul că, Mohammed nu este primul jucător integralist într-un meci al campioanei în LNBM. Cătălin Burlacu a jucat și el 40 de minute, în meciul cu BC Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!