Stiri

Alin Faur a arbitrat o partidă din FIBA Europe Cup

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.10.2018

Pe lângă echipele românești care au debutat la mijlocul acestei săptămâni în FIBA Europe Cup, țara noastră a fost reprezentată și de un arbitru în cea de-a doua competiție ca valoare organizată de forul internațional. Alin Faur a oficiat partida din Olanda dintre Donar Gronigen și Istanbul BBSK, două cunoștințe mai vechi ale clujenilor de la U BT. Câștig de cauză în acest meci a avut echipa gazdă, care s-a impus la final cu scorul de 90-81.

Din brigada de arbitri pentru acest meci, alături de Alin Faur au mai fost Mart Uuehendrik din Estonia și Guido Giovannetti din Italia. Cei trei au fost supervizați de comisarul Andre De Wispelaere din Belgia.

Alin Faur și ceilalți doi arbitri au fluierat un total de 37 de faulturi, 21 împotriva gazadelor și 16 împotriva oaspeților, din care au rezultat 9 aruncări libere pentru gazde și 23 pentru oaspeți.

Donar Gronigen s-a aflat în permanență la conducere în partida cu formația din Turcia, cu cel mai mare avantaj de 14 puncte. Istanbul BBSK nu a amenințat scorul de pe tabelă și spre final de meci diferența era formată tot din două cifre. Astfel Donar a început cu dreptul noua stagiune din FIBA Europe Cup.

Din Grupa C a FIBA Europe Cup mai fac parte Pinar Karsiyaka și Spirou Charleroi. În prima confruntare directă din grupă s-au impus turcii cu scorul de 86-77.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!