Stiri Vulturi

Amicale cu Tunisia la Cluj-Napoca pentru naționala de seniori

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.07.2017

Reprezentativa de seniori a României continuă campania de pregătire a FIBA EuroBasket 2017 cu alte două partide amicale, de această dată în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Elevii lui Marcel Țenter vor disputa două jocuri de verificare în compania Tunisiei, vineri, 21 iulie, respectiv duminică, 23 iulie, în ambele situații cu începere de la ora 18:00.

Astfel, suporterii care doresc să vadă naționala la lucru înainte de Campionatul European vor avea posibilitatea să facă acest lucru de două ori la Cluj-Napoca, ambele dispute cu Tunisia fiind deschise publicului. Staff-ul tehnic în frunte cu Marcel Țenter și Milorad Perovic vor avea pentru meciurile din weekend un lot de jucători format din: Vlad Moldoveanu, Alexandru OlahAndrei Mandache, Giordan Watson, Titus Nicoară, Roland Torok, Cătălin Baciu, Bogdan Țibârnă, Iulian Orbeanu, Vlad Corpodean, Radu Paliciuc, Adrian Guțoaia, Cătălin Petrișor, Octavian Popa-Calota. 

Începând cu săptămâna viitoare se vor alătura lotului și Emanuel Cate, Nandor Kuti, respectiv Bogdan Nicolescu, jucători care în prezent participă la Campionatul European U20 de la Oradea. 

Reamintim faptul că, echipa națională a României a pierdut primele două partide amicale din campania de pregătire, jucate la un turneu internațional în Portugalia, 55-87 cu Estonia, respectiv 56-65 în fața țării gazde. 

42 de zile au mai rămas până la startul FIBA EuroBasket 2017, acolo unde România se va duela în Grupa C de la Cluj-Napoca cu Spania, Croația, Cehia, Muntenegru și Ungaria. 

*Foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!