Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "Nu știu dacă Ionuț Drăgușin va juca în sezonul acesta"

Paul Olar

Paul Olar
02.11.2013

Baschetbaliștii de la SCM Craiova pornesc cu gânduri mari înaintea etapei a șasea din Liga Națională, când adversar le va fi "U"-BT Mobitelco. Oltenii și-au "reparat" moralul cu ocazia partidei din Liga Balcanică împotriva muntenegrenilor de la KK Teodo Tivat. Acum, doljenii atacă competiția internă, unde vor avea parte de o încleștare de foc, conform spuselor lui Andjelko Mandic.

Într-un interviu acordat site-ului Total Baschet, tehnicianul ex-iugoslav vorbește despre situația doljenilor și dezvăluie că pivotul Ionuț Drăgușin ar putea absenta întreaga stagiune 2013/2014.

Ce ne puteți spune despre confruntarea cu Teodo Tivat?

A fost un meci mai bun decât precedentele din BIBL, poate chiar și din campionat. Jocul nostru se îmbunătățește și cred că suntem pe punctul de a evolua la adevărata capacitate, luând în considerare lotul valoros de care dispunem.

Două meciuri într-o săptmână pentru SCM Craiova și acum urmează "U"-BT Mobitelco. Se simte oboseala?

Nu este mare lucru să joci atât de des, avem resurse pentru două competiții. Interesant, am suferit accidentările grave chiar înainte să debutăm în Liga Balcanică. Consider că avem o bancă lungă, putem înlocui pe oricine și suntem capabili să ne batem în deplasare. Principala problemă este că nu apucăm să pregătim meciurile. Am vorbit cu jucătorii, le-am explicat rolul lor, avem experiența necesară.

Ce părere aveți despre disputa cu "U"-BT Mobitelco?

Va fi un meci complicat, toate partidele sunt dificile în Liga Națională. Cluj este o formație puternică, vom încerca să ne pregătim pe cât putem, dar cum am mai spus, există problema timpului. Sper să ne mobilizăm deoarece este un duel important, apoi vom avea o săptămână liberă în care ne putem odihni. Jocurile de săptămâna trecută au fost printre cele mai importante. Țelul nostru este să câștigăm, însă în același timp ne va fi dificil dacă nu o facem. Deja am fost înfrânți acasă, deci nu este indicat să pierdem în prea multe confruntări, chiar dacă sezonul este lung. 

Se poate spune că SCM urmărește revanșa în fața clujenilor după eliminarea din Cupă?

Nu am astfel de sentimente. Îmi place să câștig de fiecare dată, așa că nu este vorba de vreo răzbunare. Am avut o șansă în Cupa României și am pierdut la Cluj. Vom face tot ce este necesar să ne impunem!

Cât de mult va conta avantajul terenului propriu duminică seara?

Trebuie să recunosc că vin mai puțini oameni la sală față de sezonul trecut. Am discutat de nenumărate ori despre aportul fanilor la rezultatele noastre. La meciurile cu Oradea și Levski ne-au susținut în număr mare, la fel ca în partida cu Steaua. Este un avantaj mare!

Care este situația lui Ionuț Drăgușin?

Sunt informații pe care nu le pot dezvălui în totalitate. După operație, el a întâmpinat câteva probleme și acum se află într-o perioadă postoperatorie prelungită, să spun numesc așa, urmând să înceapă recuperarea propriu-zisă. Nu vreau să fiu negativist, dar nu sunt foarte optimist când vine vorba de situația lui, nu știu dacă va juca în sezonul acesta. Este un minus uriaș pentru noi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!