Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Căpușan: “Va fi un meci foarte greu pentru noi”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
04.04.2014

SCM Universitatea Craiova va întâlni în ultima etapă din Liga Națională de baschet, în deplasare, campiona en-titre, CSU Asesoft Ploiești. Partida a fost prefațată de către Andrei Căpușan într-un interviu acordat pentru Total Baschet.

 Andrei, cum va fi partida cu Asesoft?

Întâlnim campiona, echipa de pe locul întâi în momentul de față. Este o echipă foarte bună, cu un lot valoros și va fi un meci foarte greu pentru noi. Este o echipă care știe să își folosească toate armele în momentele dificile.

Cât de mult va conta absența lui Bureau?

Va conta foarte mult pentru că este un jucător de valoare de care avem mereu nevoie atât pe faza ofensivă, cât ș ceai defensivă. Vom încerca suplinim absența sa și să facem o figură frumoasă.

Îți dorești o echipă anume în play-off sau nu contează cu cine veți juca?

Nu contează cu cine vom juca, vom vedea la finalul jocului de la Ploiești. Din ce am înțeles vom juca ori cu Oradea, ori cu Sibiu. Ambele sunt echipe valoroase dar sper să trecem mai departe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!