Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Căpușan termină meciul împotriva Clujului cu minus la eficiență

Paul Olar

Paul Olar
05.11.2013

La fel ca Nemanja Maric, Andrei Căpușan a avut o seară dificilă duminică, datorită partidei pierdute de SCM Craiova în fața lui "U"-BT Mobitelco cu scorul de 86-87. Fostul internațional român nu a avut o prestație remarcabilă în eșecul formației sale, el terminând disputa cu -1 în dreptul eficienței.

Fostul baschetbalist al lui CS Otopeni a petrecut pe parchet 11 minute, perioadă în care a avut 1/5 din acțiune și o recuperare. De menționat este că Andrei ar fi putut să șteargă cu buretele evoluția ștearsă în cazul în care înscria în ultima secundă a prelungirilor coșul victoriei doljenilor.

În actuala stagiune, experimentatul sportiv român are medii de 4.0 puncte, 3.0 recuperări și 0.3 pase decisive. Extrema a evoluat în sezonul trecut la BC Timișoara.

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Capusan
    Intr-o serie interminabila de prestatii jalnice,cred ca ar trebui sa i se puna indicele de eficienta in modul ca sa nu mai aiba omul probleme...

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    Capusan
    este total lipsit de incredere, cred ca este o cauza pierduta. Cred ca ar trebui sa plece la pachet cu Mocanu cat de curand.

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!