Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: "Am fost mai concentrați pe final"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
06.10.2013

Andrei Mandache a vorbit pentru cititorii TotalBaschet la finalul partidei câștigate de Gaz Metan Mediaș în fața lui CSU Asesoft Ploiești.

Fundașul consideră că apărarea foarte bună din a doua repriză și concentrarea mai ridicată pe final au fost elementele decisive în obținerea victoriei.

A fost un meci greu, disputat până în ultimele secunde. Din fericire pentru noi, am fost mai concentrați pe final și am reușit să câștigăm. Intensitatea apărării noastre în sferturile 3 și 4 a fost mult mai bună. Drept dovadă, în prima jumătate am luat 44 de puncte iar în a doua jumătate numai 30, ceea ce este foarte bine. Urmează meciul de la Mureș, care cred că va fi mai greu decât cel de astăzi prin simplul fapt că ei vin după o înfrângere la care nu se aștepta nimeni și jucăm acasă la ei, un meci în deplasare fiind mereu mai dificil decât unul acasă.

Mandache a fost principalul marcator al Mediașului, cu 20 de puncte, la care a adăugat 5 recuperări și o pasă decisivă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Gaz Metan Mediaș Fan basket :

    Felicitari
    Felicitari Rares si La multi ani !Suntem alaturi de tine

    cu 10 ani în urmă (06.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!