Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: "Principalele lor arme sunt jocul colectiv și suporterii care vin în număr mare la fiecare meci"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
25.10.2013

Andrei Mandache a prefațat pentru cititorii TotalBaschet partida de sâmbătă împotriva lui CSM Oradea. Fundașul lui Gaz Metan Mediaș este de părere că principalele arme ale bihorenilor sunt jocul colectiv și suportul spectatorilor.

Echipa Oradiei este una din formațiile puternice ale campionatului, o echipă bună ce practică un joc foarte plăcut. Principalele lor arme sunt jocul colectiv și suporterii care vin în număr mare la fiecare meci. Pentru a câștiga, nu trebuie sa făcem nimic complicat, decât să facem jocul nostru și să avem o apărare agresivă.

Mandache are medii de 15 puncte și 2.8 recuperări în 30:14 minute pe meci în Liga Națională.

Confruntarea dintre CSM Oradea și Gaz Metan Mediaș va avea loc sâmbătă, începând cu ora 16:15, la Arena "Antonio Alexe" și va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!