Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrija Ciric: „Îmi doresc foarte mult să joc”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
04.04.2014

Sârbul a evoluat pentru prima dată după aproximativ 6 luni în care a fost nevoit să stea pe tuşă din cauza unei accidentări la genunchi. Acesta vorbeşte despre meciul cu Timba şi se simte încrezător în echipa sa în ceea ce priveşte play-off-ul.

Au trecut 5-6 luni de când nu am mai jucat, îmi doresc foarte mult să joc însa am nevoie de mai mult antrenament şi să joc pentru a mă acomoda, să recapăt acel sentiment. Acesta a fost un meci bun pentru mine, nu a fost aşa greu, pentru a mă obişnui cu jocul. Cred că vom face o treabă foarte bună în play-off.

Andrija Ciric a jucat 11 minute pentru BC Mureş în meciul împotriva Timbei, timp în care a adunat 7 puncte şi 4 recuperări.

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!