Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Krapic, cel mai bun marcator al echipei piteştene în victoria cu Timba

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.12.2013

Krapic

Ante Krapic a fost cel mai bun marcator al formaţiei BCM U Piteşti în victoria din propriul fief cu BC Timba, scor 104-64.

Extrema croată a petrecut 17:46 minute pe teren, perioadă în care a avut 3/5 la aruncările de două puncte şi 5/9 la cele de trei puncte, pentru un total de 21 de puncte. El a adăugat 2 recuperări, o pasă decisivă, un capac şi 2 intercepţii, concretizând un indice de 25 la eficienţă. La categoria +/-, el a totalizat 19 unităţi.

Pentru Krapic, acesta este jocul cu cele mai multe puncte marcate şi reuşite din afara semicercului de 6.75, de la venirea la Piteşti.

În 10 meciuri de campionat, Krapic are medii de 12.0 puncte, 3.9 recuperări, 0.5 pase decisive, 0.9 intercepţii, 0.6 capace şi 2.3 posesii pierdute, cu un indice de 10.7 în dreptul eficienţei. Craotul are procentaje de 51.7% la aruncările de două puncte, 43.8% la cele de la distanţă şi 85.7% la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!