Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anthony Lee „Meritul este al colegilor care mi-au pasat mingea”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
09.10.2013

Anthony Lee Ingram s-a remarcat ca fiind cel mai bun jucător de pe teren în partida câştigată de BC Timişoara pe teren propriu în faţa celor de la Concordia Chiajna. Americanul a reusit 26 de puncte, dintre care 15 din aruncări din afara semicercului. La finalul partidei a declarat  că „echipa a început mai greu şi i-am lăsat pe cei de la Chiajna să recupereze avansul. Am crezut că va fi mai uşor, dar a trebuit să forţăm pentru a ne impune.”  

Referitor la jocul mai bun de după pauză al BC Timişoara, Lee afirma că a fost rezultatul speech-ului mai „neortodox” ţinut de antrenorul Costescu la vestiare. „Nu vă pot reproduce cuvintele pe care le-a folosit (n.r. antrenorul), să zicem că ne-a spus că jucăm ca nişte „fetiţe”, că jucăm moale şi trebuie să intrăm mai bine în joc pentru a câştiga.”

Chiar dacă a făcut un meci foarte bun, Lee nu se poate declara pe deplin mulţumit. „Nu pot fi niciodată satisfăcut, mai avem 30 de meciuri. Vom fi satisfăcuţi când vom câştiga campionatul.”

În încheierea declaraţiei sale, Lee a ţinut să le mulţumească coechipierilor fără de care nu ar fi obţinut perfomanţa din acest meci: „meritul este al colegilor care mi-au pasat mingea, conducătorul de joc a avut încredere în mine. Poate data viitoare ei vor fi cei care se vor remarca, oricine poate face un meci foarte bun.”

Anthony Lee a petrecut pe parchet 30:14 minute şi a terminat cu 25 la eficienţă: 26 de puncte, 2 capace, 4 recuperări  şi o pasă decisivă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Lee
    Prea multi Lee sezonul asta...... deja ma incurc in ei!

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!