Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antrenament cu public pentru CSU Asesoft în meciul cu Farul

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.11.2013

 

  LNBM   

Etapa 7

Sala Olimpia

Vineri 08.11.2013 

       Ora: 19:00                                                                  

CSU Asesoft Ploiești va primi vineri (08.11), vizita Farului din Constanța. Această confruntare este prologul etapei a 7-a din LNBM. Partida va avea loc în sala Olimpia din Ploiești, cu începere de la ora 19:00.

Duelul dintre Asesoft și Farul este probabil cel mai dezechilibrat, dacă ne uităm peste componența loturilor. După cum bine știți, CSU Asesoft dispune de jucători cu care obține rezultate notabile în Eurocup, cea de-a doua competiție europeană, pe când Farul este o formație alcătuită doar din jucători tineri de pe meleagurile noastre. Farul nu poate emite nici măcar vreo pretenție înaintea acestui în ceea ce privește rezultatul. Pentru tinerii baschetbaliști de la malurile mării, un joc bun, și o diferență cât mai mică la final poate considerată drept o victorie.

La ultimul meci catalogat drept facil pentru CSU Asesoft Ploiești, de pe teren propriu, s-a consemnat o diferență de puncte uriașă. Prahovenii au trecut atunci de Concordia Chiajna cu scorul 108-45. Diferența de 63 de puncte, nu a fost cea mai mare consemnat la finalul unui meci din actuala ediție a LNBM. Chiar Farul a reușit contraperformanţa de pierde cu un deficit de 73 de puncte, în etapa secundă pe terenul Timbei Timișoara.

Partida de vineri îi da șansa lui Vladimir Arnautovic de a-și pune la lucru tinerii din lot. Nume precum Vlad Negoițescu, Vlad Dumitrescu și Adrian Movileanu, cu siguranță vor prinde minute bune în partida cu Farul. Negoițescu a făcut un meci excelent cu Chiajna, când a primit pe 15 minute și a terminat meciul în double double. Probabil ceilalţi doi vor primi în premieră într-un meci din LNBM peste 10 minute.

Farul Constanța a avut o prestație excelentă în ultima etapă de campionat. Marinarii i-au ținut în șah pe „leii” de la BC Timișoara în partida ce s-a desfășurat la București. Totuşi bănăţenii aveau să se impună lejer pe final, după un ultim sfert încheiat cu scorul 11-33.

Meciul cu Farul vine perfect pentru CSU Asesoft. Ploieștenii au pierdut miercuri seară (06.11), greu la Ierusalim, în fața lui Hapoel. Pentru Asesoft urmează în competiția europeană un meci Academic Sofia, echipă care nu a câștigat nici un meci în Eurocup până acum. Astfel campionii României își pot revigora forțele cu Farul și să abordeze meciul cu bulgarii mai odihniți ca dacă ar fi întâlnit un adversar cu pretenții la titlu. De notat este faptul că Asesoft nu-și permite o înfrângere în meciul cu vecinii de la sud de Dunăre.

Așadar, vineri seară iubitorii baschetului din Ploiești pot savura o partidă în care spectacolul va fi la ordinea zilei, și de asemenea îi pot vedea la treabă pe unii dintre cei mai promițători baschetbaliști români.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!