Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Athletic Constanța a mai bifat două transferuri: un sârb și un american

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.08.2018

Americanul Deondre Ray și sârbul Miljan Drekalovic sunt ultimele două transferuri anunțate de BC Athletic Constanța, în acest weekend. 

Ray vine din Georgia, unde a jucat în ultimele două sezoane la BC Delta, formație alături de care a obținut promovarea în primul eșalon, la sfârșitul sezonului 2016/2017 și a prins locul 8, de playoff, în sezonul precedent. Înalt de 1m96, Deondre Ray a jucat 29 de meciuri în sezonul precedent, cu medii de statistice de 14 puncte, 5.7 recuperări, 1.5 pase decisive și 1.5 intercepții pe meci, pentru un indice al eficienței de +17,2. El a avut procentaje de 68% la 2 puncte, 27% la 3 puncte și 59% la libere. 

Mijlaj Drekalovic sosește la dobrogeni de la OKK Belgrad, din prima ligă sârbă. Alături de trupa din capitala Serbiei, Drekalovic a bifat 23 de prezențe în sezonul precedent, cu medii de 9,4 puncte, 3.3 recuperări și 1.3 pase decisive pentru 9.8 la eficiență în 21.6 minute pe partidă. A avut procentaje de 69% la aruncările de două puncte, 17% la trei puncte, respectiv 50% la linia de pedeapsă. Drekalovic are o înălțmie de 2.03 metri, 27 an și joacă pe poziția 4. Acesta a jucat pe parcursul ultimilor doi ani la OKK Belgrad, dar a mai trecut pe la Mega Vizura, Viva Basket și Beko Belgrad. 

Reamintim că primul străin care a semnat cu echipa constănțeană în această vară este suedezul Samuel Wasswa Berkelund. De asemenea, BC Athletic a prelungit contractele următorilor jucători autohtoni: Andrei Oprean, Alexandru Unitu, Sergiu Ursu, Adrian Cristian Trandafir, Daniel Ștefan Mainea, Andrei Șerban și Alexandru Liță.

*foto: facebook BC Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!