Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis:„ Fiecare meci este crucial acum pentru noi”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.02.2015

Antrenorul lui BC Mureș, Audrius Prakuraitis, a vorbit într-o conferință de presă despre partida cu CSU Asesoft Ploiești. Antrenorul lituanian a fost instalat în urmă cu două săptămâni pe banca tehnică a formației mureșene. Acesta a făcut o caracterizare a lui CSU Asesoft Ploiești dar a vorbit și despre îmbunătățirile pe care ar vrea să le vadă la BC Mureș începând următoarele partide:

„Este foarte important pentru noi să înțelegem că fiecare meci este crucial acum pentru noi și trebuie să câștigăm. Ploieștiul este în continaure o echipă puternică. Nu contează că au pecat jucători de bază ca Labovic, Brown, Lee dar ei au o echipă bună și experimentată, cu jucători foarte buni și evoluează la un nivel ridicat. Au un antrenor foarte bun și echipa este foarte bine pregătită, am văzut acest lucru la vizionare, și joacă un baschet foarte bun.  Am făcut Suntem pregătiți pentru acest meci. Sper ca toată lumea să fie bine din punct de vedere medical. Eu am început la antrenamente prin a repara apărarea care nu a fost tocmai ok. Când vom începe să jucăm foarte bine în defensivă ne va fi mult mai ușor să marcăm. Trebuie să înțelegem acest lucru și să jucăm bine pe ambele faze ale jocului. Trebuie să creștem la capitolul recuperări. Aproape în toate partidele am pierdut duelul la recuperări și un alt lucru important este să limităm numărul posesiilor pierdute. Fizic suntem bine și trebuie doar să intrăm pe parchet luptăm de la început pentru a câștiga acest meci.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!