Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis: „Noi ne pregătim să mergem la victorie”

Paul Olar

Paul Olar
09.10.2015

BC Mureș se află în capitala țării, acolo unde va disputa o confruntare în compania lui Dinamo. Gruparea ardeleană țintește un nou rezultat pozitiv, aspect evidențiat de către antrenorul Audrius Prakuraitis.

„Dinamo este o echipă bună, are un antrenor pe măsură, arâtând asta încă din prima etapă. Noi ne pregătim să mergem la victorie. Noi am jucat cu ei și la Cupa Mureș, dar nu vom avea parte de același tip de meci. Pregătirile sunt diferite, fiecare formație are propria abordare. Noi am făcut câteva schimbări tactice și sper să funcționeze”, a precizat tehnicianul, conform paginii oficiale a mureșenilor.

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!