Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis nu va mai fi antrenorul lui BC Mureș

Paul Olar

Paul Olar
08.04.2016

BC Mureș Târgu Mureș a anunțat în această dimineață, prin intermediul site-ului oficial, despărțirea de Audrius Prakuraitis.

Tehnicianul a sosit la BC Mureș în luna februarie a anului trecut, fiind înlocuitorul lui Srecko Sekulovic. Lituanianul a disputat alături de mureșeni finalele ambelor întreceri din baschetul românesc.

Prakuraitis a mai antrenat de-a lungul carierei pe CSU Atlassib Sibiu sau Panevezys, din țara natală. Potrivit site-ului bcmures.com, locul lui Prakuraitis va fi luat, până la finalul sezonului, de secundul său Szászgáspár Barnabás.

De asemenea, pe banca mureșenilor vor sta și George Trif, respectiv Ivan Ivanovic, aflat în recuperare.

Reamintim faptul că BC Mureș participă la Final Four-ul Cupei României, programat la finele săptămânii curente. Tigrii se vor duela în semifinale cu U-Banca Transilvania.

17 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    Și ce se mai bucurară...
    ...oltenașii : ăștia o luară după cei de la fotbal, îi antrenează...cine? :):):)

    cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Mai sa fie!
      unde ai văzut tu oltenașilor jubiland?Mai degrabă trebuie multă atenție si concentrare,jucătorii mureșeni putând avea o descătușare in acest context.La fel de adevărat este însă ca si lipsa unui principal experimentat ii poate virusa,una peste alta speram sa ne fructificam principalul avantaj cert,terenul propriu!

      cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Decizie stupidã
    Asa BC Mures a micsorat sansele impotriva U -BT-lui in F4. Decizie gresitã. Astept duminicã sã vãd contrariul pe teren la Oradea.

    cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      eu zic ...
      ca a fi mai bine cu Barni (aka Szaszgaspar Barnabas). Oricum banuiesc ca ideea era de a crea un soc la echipa.

      cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Ok
    Ar fi tare ca pe Tenter sa il bata si echipa Szaszgaspar/Trif...

    cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Totul depinde de atitudinea jucatorilor:D
      Probabil ca va castiga, chinuit pe final de meci, cu aruncari contestate, cu Pasalic transpirat si transfigurat de la atata aparare chilot la chilot... cum ii sta bn unei echipe cu pretentii

      cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe #32 :

    Nu tine de antrenor
    Decizia este una binevenita, realatia dintre P. si jucatori fiind inexistenta. Socul produs ar trebui sa se vada si in joc, caci avem jucatori cu calitate individuala certa. Nu Barni&Gelu vor castiga sau vor pierde Cupa, ci dorinta jucatorilor de a arata ca stiu meserie.

    cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Tine de jucatori
      Dar BC Mures nu prea are jucatori romani ca si U BT-ul, adica lazar si polyak, asta fireste daca nu se intorc fraseniuc si dani popescu atunci vor fi sanse 50-50

      cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe #32:

      Yuri is back
      Singurii accidentati sunt Dani Popescu si Ivanovic. Restul vor fi apti din punct de vedere fizic.

      cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    atentie
    Eu zic sa aveti grijă cu calculele din semifinale. Mai e de trecut un hop, nu atât pentru Cluj cu noi, cât pentru Mures. Craiova după mine sunt favoriti in seria cu Mures

    cu 8 ani în urmă (08.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Se repeta istoria?
    Salutare... as vrea sa va aduc aminte Final Four-ul de la Ploiesti de acum doua sezoane cand acelasi lucru s-a intamplat la Energia. Cu antrenorul secund devenit principal peste noapte cu cateva zile inainte de turneu, Energia a batut Asesoft in semifinala si CSM in finala. Atunci jucatorii s-au dezlanuit si au jucat din pasiune gasind entuziasm si energie pentru fiecare faza. Deci un antecedent exista. Nu as canta prohodul BC Mures inainte de F4.

    cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Ma indoiesc ...
      ca istoria sa se repete la Oradea in F4, la fel dupa doi ani.
      (Depinde, pe care echipa o sa-l sustina mai mult sau mai putin publicul dintre BC Mures si U BT.)
      Pentru CSM U jocul ar fi mai usor contra BC Mures in finala.Asa prevad.

      cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    fotbal frate !!!
    eu nu pot sa inteleg chestia asta cu schimbatul antrenorilor inainte de PO sau F4... pai au schimbat antrenorul si anul trecut exact pe chestia asta! In opinia mea unui antrenor ii trebuie timp sa construiasca ceva. Aiureala asta cu socatul sau motivarea jucatorilor e o prostie. E o chestie cu 2 taisuri. Poate functiona si pe invers! Cand semneaza un contract cu antrenorul trebuie specificat ceva de genul: termini in primii 4 primesti X suma bonus, termini cu medalie Y suma bonus, castigi cupa Z suma bonus, nu iti indeplinesti nimic pierzi contractul. Pai asa trebuiau sa schimbe antrenorul prin decembrie... Parerea mea.

    cu 8 ani în urmă (08.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș bigiuly :

    Demisia
    Conducerea trebuia sa isi dea demisia, era cea mai buna varianta!

    cu 8 ani în urmă (08.04.2016) Raspunde
  • tzontzolino :

    interesant
    Cei de la Mures sunteti exact ca cei de la Cluj (no ofense). Omul asta v-a scos din mizerie anul trecut, v-a dus pana in finala cupei si in finala campionatului si daca nu era nimereala Timisoarei si celebra Asesoft stiti voi continuarea! Acum il dati afara pentru ca nu s-a mai agitat in ultima parte desi oricum erati in Play-Off. Pacat, mi se parea un tehnician foarte bun!

    cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      antrenor bun
      Eu l -am considerat un antrenor slabut, sub valoarea lotului iar de cand s-a accidentat Ivanovic nu prea a mai fost antrenor, Mohammed si Martinic faceau ce vroiau pe teren . Rezultatele s-au vazut. Nu prea am vazut scheme , nu prea am vazut scouting ....Suporterii mureseni, buni cunoscatori ai fenomenului s-ar putea pronunta. Pt Sekulovic au luat atitudine...

      cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      EH i-a scos din mizerie, erau totusi in playoff nu la retrogradare....Tactic a fost un antrenor bun si toate au fost roz pana in iarna. Adica sa fim seriosi, Muresul in tur a jucat un baschet foarte bun, iar in playofful trecut la fel. Dupa aia ce s-a intamplat cred ca nu tine numai de el...Sincer era de asteptat sa se dezichilibreze echipa fra Ivanovic si are la Mures o echipa construita prost pt a avea pretentii, cu romani slabuti, cu straini individualisti care dupa ce au ramas fara Ivanovic au fost greu de controlat...

      Cat despre cei de la Cluj....am vrea noi sa fim ca si cei de la Mures. Daca am fi fost asa, eram scapati de multa vrem de Tenter, deja visam la campionat, asa visam la niste meciuri scartaite.

      cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!