Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Austin și Lee în double-double la victoria cu Energia Rovinari

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.01.2013

Victoria echipei CSU Sibiu asupra Energiei Rovinari, scor 73-68, se poate caracteriza prin mai multe moduri. Din punct de vedere statistic acest deznodământ se datorează în principal tandemului Devon Austin - Christopher Lee. Cei doi au realizat câte un double-double în confruntarea de la Sala Transilvania.

Austin a bifat 39 minute de joc, perioadă în care a avut 3/8 la aruncările de două puncte, 2/3 la trei puncte și 7/9 la linia de pedeapsă pentru un total de 19 puncte. El a adăugat 12 recuperări, o pasă decisivă, două capace, o intercepție și trei posesii pierdute pentru un coeficient de 24 la eficiență.

Lee a avut 36 minute de joc. În acest timp, a avut 5/12 la aruncările din acțiune și 5/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 15 puncte. El a adăugat 14 recuperări (cinci ofensive), o pasă decisivă, două capace și două intercepții fără posesie pierdută pentru 26 la eficiență.

Astfel, Christopher Lee realizează al 3-lea double-double consecutiv în campionat, al 4-lea în Liga Națională din totalul de opt meciuri jucate, respectiv al 5-lea în totalul de zece jocuri (cupă + campionat).

În schimb, Austin a realizat al doilea double-double stagional. De notat că Devon a avut cel puțin 14 la eficiență în fiecare meci de campionat sub comanda lui Miodrag Perisic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!