Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Avans consistent pentru BC Mureș la pauza meciului cu ”U” Cluj

Eduard Popa

Eduard Popa
12.02.2015

BC Mureș are un avantaj liniștitor la pauza meciului cu ”U” Cluj, meciul de debut al etapei a XIX-a din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Mureș a reușit să câștige primul sfert cu scorul de 34-19, dublând acest succes și în a doua parte a meciului, cu 29-8. Astfel oaspeții din această seară au un avans consistent la pauza meciului, tabela indicând 63-27.

Pentru mureșeni au impresionat până la pauză conducătorul de joc Filip Adamovic, cu 11 puncte, 5 recuperări și 6 pase decisive, extrema Ivan Ivanovici cu 9 pct și 4 recuperări și Kyndell Dykes cu 9 puncte și 3 pase decisive. De partea cealaltă au încercat să dea o replică DeAndre Mays, cu 8 pct și 3 pase decisive și Mario Lazăr cu 9 pct și 4 recuperări. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!