Stiri

Aventura Sabrinei Ionescu din acest sezon s-a încheiat în Final Eight-ul NCAA

Eduard Popa

Eduard Popa
29.03.2018

sabrina ionescu ncaa

Sabrina Ionescu și Oregon Ducks au pierdut în sferturile turneului NCAA în compania celor de la Notre Dame Fighting Irish, scor 84-74.

Ionescu a jucat în toate cele 40 de minute pentru Oregon, adunând 22 de puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții. Sabrina a avut însă și 9/22 din acțiune, cu 1/4 de la 3 puncte.

Ducks au condus la pauză, scor 46-40. Ofensiva echipei lui Ionescu a cedat însă în sfertul trei, pierdut cu 21-9, dar și în sfertul patru, scor 23-19. Astfel, Notre Dame și-a asigurat victoria și calificarea în Final Four-ul NCAAW.

Video cu meciul integral:

Ionescu a avut un sezon excelent în al doilea său an din colegiu. Ea a adunat 38 de partide, cu medii de 19,7 puncte, 7,8 pase decisive, 6,7 recuperări, 1,7 intercepții și 47% din acțiune cu 44% de la 3 puncte în 38 de partide.

Sportiva cu origini românești este nominalizată la Wooden Award Trophy și Nancy Lieberman Award. Primul se acordă celei mai bune jucătoare a sezonului, iar al 2-lea recompensează cel mai bun conducător de joc din baschetul universitar feminin în fiecare sezon. De asemenea, Sabrina poate cuceri și Wade Trophy, acordat de Asociația Antrenoarelor din Colegiu pentru cea mai bună sportivă din NCAA.

Final Four-ul turneului feminin al NCAA va începe vineri, zi în care Louisville va întâlni Mississippi State iar Notre Dame va juca împotriva celor de la UConn.

*foto: sfchronicle

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!