Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Azi are loc a doua partidă din seriile pentru locurile 5-8

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
22.04.2017

Dezamăgite din cauza ratării şansei de a juca pentru locul 5, sătmărencele antrenate de Jose Araujo vor să inchita seria cu CST BC Alexandria chiar în Teleorman, după ce au câştigat primul meci cu 86-60. Partidă va începe la ora 15 şi va fi arbitrată de brigadă: Bedir Sefer, Alexandru Anica, Lavinia Gheorghe.

Phoenix Galaţi se deplasează la Arad pentru a prelungi seria cu Univ Goldis ICIM. Gălăţencele au ocupat locul 5 înainte de play-off, dar dezertarea "legiunii americane" a fost sinonimă cu prima înfrângere în faţa Aradului din acest sezon: 58-71. De partea cealaltă, elevele lui Bogdan Bulj au şansa să-şi ia rămas bun de la suporteri printr-o victorie ce le asigură locul 5, cu 2 trepte mai sus decât la încheierea sezonului regulat. Amalia Marchiș, Mate Andras Stretea şi Cristian Trofim sunt desemnaţi să împartă dreptatea în meciul ce va începe la ora 18:30 în "Polivalenta" arădeană.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!