Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

B. Murărescu: "Nu ştim să reacţionăm. Horton putea să cadă şi să ia doar adversarul un antisportiv"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
27.02.2013

Captură Digi24 Timişoara

Citeşte şi:

VIDEO. Jermont Horton şi Slobodan Popovic s-au luat la bătaie

Tudor Costescu: "Manifestările jucătorilor nu sunt normale"

Antrenorul timişorenilor de la Timba a comentat incidentul în care a fost implicat elevul său, Jermont Horton. Americanul a vrut să îi dea un pumn lui Slobodan Popovic de la BCM U Piteşti după ce acesta i-a dat un cap în gură. Bogdan Murărescu spune că se aştepta la o altă reacţie din partea baschetbalistului său.

Asta e, nu ştim să reacţionăm. Puteam să cădem pe jos şi să luăm numai un antisportiv pentru echipa cealaltă şi noi să jucăm în continuare, dacă am fi avut ceva creier.

Murărescu e de părere că eliminarea lui Horton a fost crucială în soarta meciului. Americanul a ieşit la scorul de 40-41, când avea 16 puncte în cont. Ulterior, Timba a cedat cu 13 puncte diferenţă.

În foarte mare măsură acea fază a fost decisivă. S-a văzut. El a marcat 16 puncte în două sferturi şi după aceea cele 16 puncte nu le-am mai regăsit pe tabelă, de la nimeni. Echipa depinde şi de Horton pentru că e unul dintre principalii noştri marcatori. Pentru noi, Horton e mult mai important decât e Popovic pentru Piteşti.

Horton riscă între 1 şi 3 etape de suspendare, la fel ca şi Slobodan Popovic.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cunoscatorul :

    Horton
    "Este un jucator pe care l-am urmarit atent, un jucator inteligent" ... asa e, l-ati urmarit atent!

    cu 11 ani în urmă (27.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!