Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș învinge pe Alba Fehervar

Paul Olar

Paul Olar
10.09.2016

BC Mureș Târgu Mureș continuă parcursul perfect de la City Cup. După ce a învins pe U-Banca Transilvania, vicecampioana a trecut și de Alba Fehervar, din Ungaria. Confruntarea a avut loc vineri și s-a încheiat la scorul de 106-97.

Baschetbaliștii lui Barnabas Szaszgaspar au inaugurat perfect duelul, adjudecându-și primul sfert cu 23-14. Apoi, BC Mureș a intrat la cabine sub adăpostul a 12 puncte, 53-41. Mohammed și compania s-au menținut la conducere și în repriza secundă, maghiarii reducând din diferență abia în sfertul patru, încheiat de Alba pe plus, 38-26.

Marcatori:

BC Mureș: Martinic 25, Mohammed 23, Barham 17, Djapa 12, Lazar 10, Kalve 7, Polyak 3, Borșa 3, Engi 3.
Alba: Lorant Peter 22, Edwards 18, Farr 16, Burgess 14, Shepard 13, Taylor 9, Keller 3, Filipovics 2.

*Foto - Todea Valentin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!