Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și BC Timișoara deschid etapa a patra a LNBM

Noémi Csiki

Noémi Csiki
17.10.2013

 

Liga Națională
Etapa 4

vineri, 18 octombrie
ora 18:00

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

 
 1-2 Fișa meciului  2-1 

Primul meci din etapa a patra se va juca între BC Mureș Tîrgu Mureș și Baschet Club Timișoara vineri, 18 octombrie, de la ora 18:00 la Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș.

Cele două adversare s-au mai întâlnit de 20 de ori în ultimii ani, și gazdele au câștigat de opt ori, în timp ce bănățenii, de 12. În sezonul trecut, BC Timișoara a învins la Tîrgu Mureș în tur, dar BC Mureș a replicat în retur. După trei etape scurse din noul sezon, este greu de stabilit o favorită în condițiile în care ambele formații și-au modificat lotul, iar rezultatele de până acum sunt cât de poate de mixte: Timișoara a pierdut în fața ploieștenilor, care la rândul lor au fost învinși de Gaz Metan Mediaș, care a pierdut la Tîrgu Mureș. Mureșenii au pierdut la Craiova în prima etapă, după care oltenii au fost învinși de Steaua CSM, care, în presezon, părea o echipă fără pretenții prea mari. „Tigrii”au pierdut și la Pitești, acolo unde timișorenii au câștigat în prima etapă.

Ambele echipe au un atac puternic, mai mulți marcatori buni de la distanță, dar se concentrează și în defensivă. Accidentarea minoră la gleznă suferită de Jovanovic în urmă cu două etape nu mai pare să fie o problemă: căpitanul bănățenilor a jucat peste 35 de minute în partida cu Ploiești și a fost cel mai eficient jucător al echipei sale. De cealaltă parte, Ivanovic, Martinic și Mladenovic au arătat evoluții bune în mod constant, ceilalți au reușit câte-un meci bun, dar rămâne de văzut dacă vor fi în formă pentru această partidă, care se anunță grea pantru ambele tabere, dar va fi, probabil un meci interesant de urmărit.

Întâlnirea va fi oficiată de echipa formată din arbitrii Marius Ciulin, Mircea Șerban și Sorin Drugău, respectiv comisarul FRB Ion Brezea, și va fi transmisă în direct pe DigiSport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!