Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și CSM Oradea joacă meciul restant din etapa a 9-a

Noémi Csiki

Noémi Csiki
18.02.2014

LNBM
Etapa 9

miercuri, 19 februarie
ora 19:30

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș  
13 - 5 Statistica 13 - 4

Ultimul meci contând pentru turul campionatului va avea loc miercuri, 19 februarie. BC Mureș și CSM Oradea se întâlnesc pentru prima dată în acest sezon acum, după ce partida programată inițial de 23 noiembrie a fost amânată din cauza problemelor medicale întâmpinate în acea perioadă de formația bihoreană.

Ambele echipe sunt angrenate în cursa pentru primele patru locuri ale sezonului regulat, și ambele au obținut câte 13 victorii până acum, astfel se va da probabil o luptă ce cinste pentru victorie. BC Mureș vine după două victorii importante, la Timișoara și în fața campioanei, în timp ce orădenii au trecut de Craiova și Gaz Metan după două meciuri ale căror soartă s-a decis în ultimele minute. Mureșenii au avantajul terenului propriu și al moralului, dar orădenii au o rotație mai lungă. 

Meciul este deschis oricărui rezultat, iar pentru oricare dintre tabere, o victorie ar fi foarte importantă, deci sunt șanse bune să vedem un meci specatculos, televizat în direct pe DigiSport 2, de la ora 19:30. Meciul va fi oficiat de către arbitrii Marius Ciulin, Fabiana Martinescu Doru Vinași, Laurențiu Grigoraș și Alin Faur, iar observarorul din partea Federației va fi Mihai Caraion.

*Actualizare: FRB a delegat o brigadă nouă de arbitri.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    arbitrii
    Pe site-ul CSM-ului apar ca arbitrii : Vinasi, Grigoras si Faur ???

    cu 10 ani în urmă (18.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    arbitri,
    crezi ca arbitri este cel mai important aspect al meciului,irelevant cine arbitreaza,important este cum se joaca

    cu 10 ani în urmă (18.02.2014)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      tu de unde esti?!
      de pui asa intrebari?!? clar ca arbitrii romani sunt mai importanti decat jucatorii din LNBM!!! Si asta o spun cu mare tristete!!!

      cu 10 ani în urmă (18.02.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    si
    am avut atatea meciuri in care arbitri precum ciulin ciulitoru, faur, fabiana fabula, grigoras si altii din asta sleahta au fost vedetele disputelor!!!

    cu 10 ani în urmă (18.02.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Poate ca nu este atat de important in acest moment al campionatului cine arbitreaza. In sensul ca si la meciul nostru cu Ploiesti a fost Ciulin&Co, care spre surprinderea mea a arbitrat acceptabil, luand in considerare ce 'prestatii' a avut anul trecut in finala. Asta ca sa nu mai dau si alte exemple tot atat de elocvente in care am fost clar defavorizati de ei.
    O sa vedem si o sa simtim pe propria piele, adevarata fata a lor in playoff. Dar sa nu o iau in fata cailor cu caruta.

    In ceea ce priveste meciul, ma astept la un spectacol baschetbalistic si la un meci din partea BC Muresului, cel putin, la fel de bun, ca cel prestat cu Asesoft.
    Si bineinteles sa si castigam!

    cu 10 ani în urmă (19.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!