Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și Energia Rovinari se întâlnesc sâmbătă (15.03) în Ardeal

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.03.2014

LNBM

Etapa XXII

15.03.2014

Sala Sporturilor Târgu Mureș

Ora 18:00

15-7   12-10

Etapa cu numărul XXIII programează la Târgu Mureș partida dintre BC Mureș și Energia Rovinari. Înaintea acestei confruntări gazdele ocupă locul 4 în campionat în timp ce oaspeții se situează pe locul 8, ultimul care duce în playoff.

Partida dintre BC Mureș și Energia Rovinari este una cu o importanță extrem de ridicată pentru ambele părți. Mureșenii se luptă pentru a prinde podiumul LNBM, în timp ce gorjenii se află în lupta pentru un loc de playoff, acum ocupând ultima poziția care duce în faza eliminatorie a campionatului.

Dacă privim partida tur din campionat vedem un oarecare echilibru. BC Mureș s-a impus la Târgu-Jiu, la limită, cu scorul 90-91. Nici în istoria partidelor BC Mureș nu are un avans covârșitor, câștigând 8 partide din 12 întâlniri.

Cele două formații nu par să arate în acest moment cea mai bună formă sportivă. BC Mureș și-a revenit după 2 înfrângeri și a replicat cu o victorie facilă în fața Chiajnei și cu un succes la limită, la Oradea. Energia a reușit la rândul ei 2 victorii în ultimele 5 partide, una în fața lui Gaz Metan și una în fața lui BC Mureș.

Duelul cel mai așteptat al partidei pare a fi cel dintre extremele de forță ale celor două combatante. Este vorba despre muntenegrenii Ivan Ivanovic respectiv Nemanja Milosevic. Dacă Ivan este cel mai bun recuperator al mureșenilor și ne obișnuit deja cu evoluții la înălțime încă din perioada Mediaș, Milosevic, venit în această iarnă, a avut un impact excelent.

Arbitrajul partidei va fi asigurat de un trio format din Doru Vinași, Dragoș Nicolae și Mircea Șerban.

Partida va demara sâmbătă, 15 martie, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor Târgu Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!