Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș Târgu Mureș învinge pe U BT Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.12.2016

BC Mureș Târgu Mureș învinge pe U BT Cluj-Napoca cu scorul de 104-89 (29-23, 24-30, 29-16, 22-20)

De la BC Mureș Târgu Mureș s-au remarcat: Goran Gajovic cu 26 puncte (4x3), 4 recuperări și 2 pase decisive, Alhaji Mohammed cu 23 puncte (1x3), 7 recuperări și 6 pase decisive și Goran Martinic cu 20 puncte (3x3), 4 recuperări și 13 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Filip Adamovic cu 19 puncte (5x3) și 6 pase decisive, Maksym Pustozvonov cu 18 puncte, o recuperare și 2 pase decisive și Aleksandar Rasic cu 16 puncte (5x3), 3 recuperări și 6 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

21 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    104 !?
    Cand primesti peste 100 acasa nu mai este nimic de comentat. Poate ca nu a trecut euforia victoriei cu Pau Orthez, poate ca au fost obositi ( si muresenii au jucat joi dar la alta intensitate ).
    Oricum este o problema la pozitia 5 atunci cand lipseste Moldoveanu.
    Pt FREE62...Ce parere ai de evolutia lui Santa in prima jumatate ?

    cu 7 ani în urmă (23.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe analistu:

      Santa
      cand era la Cluj, nu era in stare sa prinda o pasa ... acuma marca lejer pe langa Barro

      cu 7 ani în urmă (23.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      As zice ca ultimele doua evolutii ale lui Santa sunt norocoase si foarte intamplatoare, dar spre binele Muresului in una din doua, echipa a castigat. Aseara a profitat si de un Barro atat obosit, cat si adormit si cand tratezi adversarul la misto, uneori o mai iei si in bot. Barro si Torok veneau dupa dominarea cu Pau Orthez, probabil cand l-au vazut pe Santa au zis ca ii prea lejer pt ei si uite ca nu a fost... Oricum Santa dupa ce prinsese curaj si se umflse asa in pene ca orice om de altfel care face ceva bun, dupa aia la libere in repriza a doua avea niste miscari si un balans de ma apuca rasul. Oricum pt mine el nu e juctaor de baschet, restul fiecare avem momentele noastre in cariera pe care o avem.

      Clujul nu are probleme la poz 5 din cauza lui Moldoveanu, e normala o scadere, Barro e un jucator de 33 ani daca bn stiu si miercuri a tras tare, ori Roli fiind obligat sa joace 4 acum e putin mai greu. Ma asteptam totusi sa jucam zona cu o echipa mica ieri mult mai mult, adica cu Roli si Pustozvonov sub panou...sincer asa vedeam inceputul de repriza secunda.

      Muresul ii doare in basca au venit hodiniti ca ei in cupele europene au obiectiv sa nu ia de la 40 in sus(asta sa nu se inteleaga ca e ceva rau, fiecare isi face strategia dupa cum poate si cum ii e mai bn). Au aruncatori carora le place sala din Cluj si le intra intr-un mod incredibil...Oricum pt echipa asta a Clujului un pas spre a fi echipa mare ar fi sa isi doreasca Muresul in playoff si sa fie capabili sa si scoata Muresul exact ca si echipa care urma sa castige campionatul acum 5 ani. Asta ar fi challenge-u normal, sa reusesti sa scoti intr-o serie o echipa care nu ti-e comoda stilului tau de joc si care te cam chinuie. Oricum cum s-a jucat aseara nu se putea castiga, fara pic de aparare oricat ai ataca e aproape imposibil luand 100 de pct acasa sa castigi. Oricum o infrangere asteptata in conditiile date si nu e o infrangere care sa afecteze echipa clujeana.

      Despre arbitraj numai de bn, desi era f putin probabils a poata reveni, nu e frumos sa tai orice speranta prin niste porcarii...daca oamenii la -13 cu 4 min sau cat era inainte de final spera, apai lasa-i sa spere ca de aia ii baschetul frumos.

      Foarte deranjant pt mine a fost haosul de la final cand a fost o confuzie generala pe banca CLujului intre cei 3 antrenori privind juctaorii cu greseli ai Muresului si schema aratata. Pintea zicea una, CUic alta, Silvasna desena ce apuca...o harababura...

      Un campionat care pana acum mie mi se pare ca merge spre o invingatoare clara si aia e stelemeaua. O echipa iesita din cupele europene intr-un mod umilitor, dar care astfel nu e obosita deloc, o echipa cu un baschet urat si foarte urat, dar care chinuit isi castiga meciurile si au toate sansele sa termine pe primul loc fara probleme si dupa aia ajunsi acolo ma indoiesc ca mai pot fi opriti pt ca "motive"

      cu 7 ani în urmă (24.12.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @free62
      Parerea mea e ca in continuare sunteti favorita certa. Cupele europene se vor termina si atat Clujul cat si Oradea sau Muresul isi vor arata adevarata valoare in campionat. Din punctul meu de vedere cele 3 de mai sus au valoare peste Steaua. Cu mentiunea ca la Mures sa nu apara problemele.

      cu 7 ani în urmă (24.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Sincer intre a castiga titlul si a iesi din grupa asta cu Pau Orthez, as prefera a doua varianta, deci varianta in care cupele europene nu se termina. Sper foarte mult doar ca Pustozvonov sa fi intrat in sfarsit mana si sa nu mai iasa acuma cu pauza asta de sarbatori...asta ar ajuta enorm

      cu 7 ani în urmă (24.12.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    asta este
    Fara suparare dar in meciul cu turcii de la Gaziantep tigrii au dat tot ceea ce au putut dar cu 3 absente (Lazar, Kalve, Borsa) in fata unei echipe puternice si in forma atat au putut face asa ca faza cu intensitatea este nerelevanta. Azi au fost mai buni si asta este.

    cu 7 ani în urmă (23.12.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xdm73 :

    Felicitari BC Mures
    ...si Sarbatori fericite !

    cu 7 ani în urmă (23.12.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca teooo :

    Felicitari ambelor echipe
    Unul dintre cele mai urate meciuri de sezonul asta, felicitari echipelor, iar fluierasilor le uram sarbatori la fel de bune ca prestatia de azi. Nu stiu si nu comentez daca au influentat rezultatul, dar au stricat un meci frumos, cu 2 echipe care, desi obosite, aveau chef de joc

    cu 7 ani în urmă (23.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      Cj
      Muresul a castigat meritat, insa arbitrii erau de pe alta planeta.

      cu 7 ani în urmă (23.12.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș tiger76:

      *teooo
      Te contrazic: a fost unul din cele mai frumoase meciuri!

      cu 7 ani în urmă (23.12.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Meci
      A fost spectaculos dar din pacate ambele echipe au jucat prost in aparare. Am vazut cel putin 30 de aruncari de afara necontestate. Asa e normal ca meciul sa placa, e spectacol dar antrenorii ar trebui sa aiba mult de lucru.

      cu 7 ani în urmă (24.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      @tiger
      mie mi-a parut lipsit total de intensitate ... cum zicea soso zburau tritele ca mustele :)

      s-au dat multe puncte dar asta nu e neaparat spectaculos ...

      au fost doua faze una de partea clujului finalizata de jucan si una de parta muresului (nu stiu cine ne-o infipt o tripla) ... evolutia buna a lui santa da' cam atat :)

      cu 7 ani în urmă (25.12.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    Cj
    Santa azi daca dadea si cu spatele ii intra. Pacat de meciul pierdut, insa e cam greu cand nu prea ai rezerve, dupa atatea meciuri apare si oboseala. Multe echipe ( inclusiv Mures) au 6 straini, noi ce asteptam?!

    cu 7 ani în urmă (23.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      anul trecut
      cand aveam 6 ... chimia echipei nu era grozava ... io as zice sa-i asteptam pe kuti si vlad, in plus le-as da niste minute mai multe lui toth si gheorghe ... minutele astea acum ar putea fi importante in playoff :)

      cu 7 ani în urmă (25.12.2016)
    Raspunde
  • streetball44 :

    Felicitari Mures!
    Bravo! Un meci foarte placut din punct de vedere al spectacolului. Muresul a aruncat fenomenal prin niste jucatori foarte buni: Gajovic, Martinic, dar si Mohammed. Mi-a placut si Santa, chiar a jucat bine si putem zice ca s-a descurcat de minune in fata lui Barro. O victorie pe deplin meritata, fara discutie.
    Cat despre noi, nu stiu ce reactie as putea avea. Probabil au fost cu gandul la vacanta si si-au pierdut din concentrare. Sau poate euforia a fost prea mare dupa meciul cu francezii si am crezut ca daca am batut pe Pau-Orthez, simpla prezenta pe parchet in fata muresenilor ne aduce clar victoria. Ei, uite ca n-a fost asa. Si stiam ca acest meci e unul si mai greu dpdv psihic. Sigur, in atac sa zicem ca ne-am descurcat, ca am marcat 89 de puncte impotriva unei echipe puternice, care evolueaza si ea in FIBA. Dar, ce-am vazut azi in aparare, nu mi-a placut deloc. Dar deloc. Spatii mari, unele faze simple de aparare care nu ne-au iesit, in consecinta puncte usoare marcate de Mures. Pacat totusi de acea revenire din finalul sferului 2, am fi putut remonta de acolo meciul, dar dupa pauza jocul a fost cam la fel. Oricum, personal, mi-a placut reactia lui Silvasan cand a vazut ce greseli se fac in aparare. S-a si vazut, pe finalul primei reprize am reusit sa egalam, de la - 15. Dar asta e, pana la urma trebuie sa mergem mai departe si sa ne pregatim cat mai bine in mica pauza competitionala. Sincer, n-ar fi exclus sa vedem inca un transfer la noi. Asteptam sa vedem ce o sa se intample!

    cu 7 ani în urmă (23.12.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Mures
    Impresionanta forta ofensiva a echipei din Tg-Mures.Foarte ecilibrati pe toate pozitiile.Daca si-au rezolvat problemele financiare,o sa calce in picioare pe toata lumea.
    P.S. La Craiova aduc conducatori de joc(cu toate ca este nevoie de o minte limpede,care in acest moment nu exista0,dar avem o echipa mica..... si ce sa faci cu Dino(poate sa joace in desenele animate cu Flistone)..?!?!?!
    Sarbatori Fericite la toata lumea!

    cu 7 ani în urmă (24.12.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Craiova
      L-ati adus si pe Burlacu inapoi asa ca eu zic ca ati devenit o echipa redutabila, cel putin pe hartie. Aveti 4 straini buni , banca lunga cu romani care fac fata, nu aveti antrenor si pivot clasic dar se poate. Problema care o vad eu e la Hargrove si Burlacu pt ca nu stiu daca vor mai fi cei de anul trecut daca luam in condiderare si perioada de inactivitate.

      cu 7 ani în urmă (25.12.2016)
    Raspunde
  • CSM Târgu Mureș Mordred :

    Merry Christmas!
    cam asta e valoarea Clujului fara Moldoveanu,accidentat si Dykes care nu a facut cam nimic in acest meci...

    cu 7 ani în urmă (24.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      nici vorba
      Eu nu cred ca asta e valoarea Clujului dar am avut foarte multa energie consumata cu francezii si acuma a fost consecinta acestui meci si probabil o lipsa de motivatie concentrare si prospetime. Desigur si Muresul a jucat foarte bine si s-a vazut ca si-a dorit victoria dar oricum momentan avem 19 victorii si 6 înfrângeri in meciuri oficiale anu asta. Se mai întâmplă si meciuri ca astea.

      cu 7 ani în urmă (24.12.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Sarbatori fericite !
    NU poti juca baschet la fiecare meci cu 5-6 jucatori. Daca doamne fereste se accidenteaza Rasic, campionatul e gata.Banca de rezerve nu te ajuta deloc. Raman la parerea ca meciul cu Mures nu trebuia programat vineri,trebuia amanat, a fost o gresala a celor care se ocupa cu programarile. Mai trebuie adus un strain si rotiti jucatorii sau odihniti, e greu sa joci din 3 in 3 zile. Muresul a fost cu 2 clase peste noi, au meritat victoria. Scandarile alea cu "hotii" au fost penibile, parca eram sus in Gruia ! Haide "U" si Sarbatori fericite la toata lumea !

    cu 7 ani în urmă (24.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      programare
      Meciul fusese initial programat în 28 decembrie dar jucătorii au cerut sa se schimbe data ca sa aibă vacanta mai lunga si sa fie si de revelion acasa. Cat despre scandari prin alea numa se pune presiune pe arbitri dar au si meritat daca l-au facut pe Cristescu sa coboare din loja. Dar e clar ca nu am pierdut din cauza lor.

      cu 7 ani în urmă (24.12.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!