Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș Târgu-Mureș triumfă la Oradea

Paul Olar

Paul Olar
09.03.2014

BC Mureș Târgu-Mureș a ieșit învingătoare din deplasarea de la Oradea. Băieții lui Srecko Sekulovic s-au impus dramatic, scor 75-76, într-unul din cele mai interesante meciuri ale etapei.

Goran Martinic a fost cel mai bun om al învingătorilor, muntenegreanul trecându-și în cont 17 puncte, 7 pase decisive și 2 recuperări. Aleksandar Mladenovic a fost aproape de double-double, cu 15 puncte, 9 recuperări, respectiv 2 pase decisive. Ivan Ivanovic a avut de asemenea o prestație bună, contribuind cu 14 puncte și 9 recuperări.

În replică, Daniel Dillon s-a remarcat cu 22 de puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări. Bogdan Țîbîrnă a încheiat disputa cu 13 puncte, 6 recuperări și 2 assist-uri, iar Sean Denison și Will Franklin au contabilizat câte 9 puncte fiecare.

Revenim cu detalii!

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    BCM MURES
    Triumfa?! aiurea daca mai intrau doua libere,ii bateam.Multumim lui Dillon,Comagic,Will,Bogdan pentru prestatie si pentru victorie,si nu in ultimul rand ii multumim lui Seculovic ca la tinut pe Silviu pe banca,era determinat si era nasol pentru noi.

    cu 10 ani în urmă (09.03.2014)
    • veghetor:

      Dar dacă...
      ...mureșenii nu se relaxau aiurea pe final?

      cu 10 ani în urmă (09.03.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Aiurea,
    de ce aiurea,asa le place lor sa se relaxeze pe final,iar noua sa ne revenim.)))

    cu 10 ani în urmă (09.03.2014)
    • veghetor:

      Revenire
      Dacă preferi reveniri ca cea de azi, atunci așa să fie, dacă ții cu tot dinadinsul!

      cu 10 ani în urmă (09.03.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea csmbasket :

    CSM
    E ciudat cum jucatorii noi veniti devin din ce in ce mai inconstanti...Oare se gandesc deja la Play-off ? Cert este ca in "era" Cristi Achim intodeauna am avut retururi de campionat mizerabile exceptand play-offul din sezonul trecut.Avem mult de lucru si sunt foarte multe semne de intrebare atat la antrenor cat si la jucatori. Fara Igor aveam o problema cu play-offul daca ne gandim la meciurile cu pitesti(tur-retur) timisoara, mures,medias (tur-retur)...

    cu 10 ani în urmă (09.03.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    Felicitari Mures !
    Felicitari Muresului pentru o victorie meritata. Net superiori la majoritatea capitolelor. Ar fi multe chestiuni de scris, poate prea multe, singurul aspect pozitiv e ca oradenii au recuperat admirabil handicapul si vor avea avantaj in cazul unei foarte probabile egalitati de puncte. Apatica echipa noastra, la fel ca si suporterii din tribune si o spun cu regret, in afara de cateva "spike-uri" alte decibelilor, doar galeria s-a auzit din partea noastra si poate baietii meritau mai mult in unele momente, s-a vazut cat inseamna presiunea venita din tribunele noastre si pusa pe adversar pe finalul tuturor jocurilor disputate.

    Felicitari deasemenea si suporterilor veniti de la Mures pentru modul cum si-au incurajat echipa, ca de obicei la Oradea fair-play-ul e la el acasa si la finalul partidei jucatorii ambelor echipe au fost aplaudati de ambele galerii care si-au si scandat reciproc numele, chiar daca relatiile dintre cele doua cluburi nu sunt dintre cele mai cordiale.


    cu 10 ani în urmă (09.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!