Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș anunță despărțirea de Srecko Sekulovic

Noémi Csiki

Noémi Csiki
03.02.2015

Clubul BC Mureș Tîrgu Mureș a anunțat, astăzi, încheierea, de comun acord, a colaborării cu antrenorul principal Srecko Sekulovic.

Conform site-ului oficial al echipei, acesta va fi înlocuit de către secundul de până acum, Barnabás Szászgáspár, ajutat de George Trif, până la aducerea unui nou antrenor.

Prin comunicatul de pe site, clubul îi mulțumește antrenorului pentru întreaga activitate depusă la echipă:

 Conducerea clubului BC Mureș îi mulțumește pe această cale antrenorului și omului Srecko Sekulovic pentru tot ceea ce a realizat la Tg-Mureș, de numele lui sunt legate cele mai bune rezultate ale baschetului masculin din Tg-Mureș, respectiv câștigarea sezonului regulat în sezonul 2012-2013, jucarea finalei și câștigarea medaliei de argint în același sezon, precum și medalia de bronz în sezonul 2013-2014. Totodată, cu Sekulovic la timonă, echipa noastră a obținut calificarea în semifinalele Cupei României în sezonul curent. Suntem mândri că am putut colabora cu unul dintre cei mai buni tehnicieni din campionatul românesc, și sperăm să mai colaborăm în viitor. 

Obiectivul tigrilor rămâne neschimbat: calificarea în play-off.  Despărțirea de Sekulovic vine într-un moment în care BC Mureș are 7 victorii și 9 înfrângeri în LNBM. Pentru mureșeni, urmează o pauză de o etapă, după care se vor deplasa la Cluj pentru a juca cu Universitatea, pentru ca în etapele următoare să întâlnească adversari puternici, ca Asesoft, Sibiu și Steaua.

Sursa: bcmures.com

Foto: Zsigmond Báthori

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe #32 :

    Mnogo vam hvala
    Multumin lui Srecko Sekulovic cei trei ani, care au insemant un loc 2, un loc 3 in LNBM si calificarea in F4 din cupa. Cateodata e mai bine pentru toti o despartire, oricat de dureroasa ar fi. Mult succes in continuare. Mnogo vam hvala!

    cu 9 ani în urmă (03.02.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Chiar daca l-am contestat in actualul sezon de mai multe ori, sincer nu credeam ca va avea, oricare dintre cele doua parti, curajul de a face acest pas.
    Iarasi... , chiar daca acest sezon nu a fost unul pe masura asteptarilor, nu pot sa uit momentele incredibile pe care le-am trait alaturi de el si echipa in acesti ani, pentru care ii multumesc si ii doresc mult succes in continuare.
    Momentul schimbarii, consider ca este unul oportun, avand in vedere ca 'stam' o etapa si exista timp pentru conducere, de a analiza variantele urmatorului pas.
    Sunt foarte curios care va fi acesta!

    cu 9 ani în urmă (03.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    good bye
    Personal cred ca nu a fost o miscare buna dar cine sunt eu sa comentez... doar un spectator. Nu sunt adeptul schimbarii antrenorilor in mijlocul campionatelor (gen liga de fotbal). Intelegerea (contractul) banuiesc ca a fost pentru indeplinirea unor cerinte din partea clubului. Aceste cerinte pot fi evaluate DOAR dupa terminarea campionatului. Cine stie ce se mai putea intampla pana la sfarsit... In alta ordine de idei nici jucatorii nu se vor acomoda cu un antrenor nou in foarte scurt timp pentru a putea produce la adevarata lor valoare. Anyway... mult succes Srecko in continuare! Multumim pentru anii petrcuti in Targu Mures! Mult succes BCM in gasirea unui antrenor pentru valoarea lotului existent. Parerea mea...

    cu 9 ani în urmă (03.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    RESPECT!!!
    Respect si multumiri Srecko!!

    cu 9 ani în urmă (03.02.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    multumim!
    Multumim Srecko! A fost o perioada glorioasa a clubului si trebuie sa fim recunoscatori si mandrii ca l-am avut pe banca.
    Anul acesta nu a fost reusit si cred ca este o decizie oportuna. Peste cativa ani sper sa revina cu alt suflu.
    Sper sa nu revina Deri Csaba.

    cu 9 ani în urmă (03.02.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      Gumi bacsi
      Stai linistit. Cu Lungu presedinte este exclus. Plus ca el are contract cu Egis kormend si chiar are bilant bun. Parca 3 victorii vs. 1 infrangere.

      cu 9 ani în urmă (04.02.2015)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    O mare greseala
    Este o mare greseala sa te desparti de cel mai bun antrenor din liga nationala de baschet! Antrenor ca Srecko nu a fost si nici nu o sa fie vreodata in Targu Mures! Din pacate din cauza problemelor financiare jucatorii nu au mai jucat la valoarea lor, dar, ca sa nu se afle de aceste probleme financiare sa gasit repede un tap ispasitor!
    Mult succes Srecko si te asteptam inapoi la Tg.Mures!

    cu 9 ani în urmă (04.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    toma pacatosul
    eu nu vreau sa supar pe nici un fan al Muresului (oras pt are am un respect imens deoarece ma leaga prietenii de-o viata, printre care cea a marelui istoric si prof.univ.dr. Adrian Husar decedat in 2008) dar chiar nu inteleg motivele pt care il numiti cel mai un tehnician care a activat vreodata la Mures....pe mine nu m-a impresionat deloc tactic (nu vb de sezonul acesta pt k echipa a jucat dezastruos strategic) lasandu-mi mereu senzatia ca e un antrenor care lucreaza mult la moralul jucatorilor sai...in fine asta este opinia mea.

    cu 9 ani în urmă (05.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!