Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș bifează victoria cu Farul

Noémi Csiki

Noémi Csiki
17.11.2013

LNBM
Etapa 8

65-109
(14-26, 12-34, 15-21, 24-28) 

Arena de Baschet

 0-9 Statistica  5-3

În cadrul etapei a opta a LNBM, Farul Constanța și BC Mureș s-au întâlnit la București, în Arena de Baschet. Partida a consemnat victoria lejeră a mureșenilor, conform calculelor hârtiei, cu scorul 65-109.

Formulele de start au fost Brown - Jelenic - Peciukas - Ivanovic - Păltinișanu, respectiv Enache - Bucur - Păun - Stănescu - Minea.

La sfârșitul primului sfert BC Mureș avea deja un avantaj de peste zece puncte, așa că în sfertul al doilea, Sekulovic a început să îi trimită pe parchet și pe jucătorii mai puțin experimentați. Astfel, Baczó și Steff au intrat la mijlocul sfertutlui doi, iar Cristian Jakab, la începutul sfertului trei.

Evoluția scorului, așadar nu are istoric. La ambele echipe au evoluat toți jucătorii înscriși pe foaia oficială. Pentru BC Mureș, a debutat Denham Brown și a marcat 14 puncte.

Pentru mureșeni, Aleksandar Mladenovic a reușit 22 de puncte, 4 recuperări, iar pentru Farul, Cezar Stănescu a totalizat 20 de puncte și 6 recuperări.

BC Mureș se află, în urma acestei victorii, pe locul cinci al clasamentului, la egalitate de puncte cu U Mobitelco Cluj, iar în următoarea etapă va primi vizita liderului clasamentului, Oradea. Înainte de aceast, însă, mureșenii se deplasează la Samokov, unde vor înfrunta echipa Rilski Sportist în cadrul Cupei EuroChallenge. Farul rămâne pe ultima poziție a clasamentului. Mâine, constănțenii vor juca o partidă devansată din etapa a 13-a, cu U Mobitelco.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!