Stiri Cupa României Masculin

BC Mureș câștigă meciul tur cu Steaua

Noémi Csiki

Noémi Csiki
27.09.2014

Cupa României

Optimi de finală - tur

68-64
(17-16, 24-18, 17-14, 10-16) 

 

  Statistica

BC Mureș și Steaua au jucat un meci echilibrat în turul optimilor de fianlă ale Cupei României.

Mureșenii au început cu Sinadinovic, Barro, Peciukas, Ivanovic și Corpodean, iar Bavcevic i-a trimis în teren pe Everett, Barac, Nicoară, Waton și Ikonic la startul partidei. Sinadinovic a deschis scorul pentru gazde, dar Steaua nu le-a permis mureșenilor să se distanțeze seminificativ și după zece minute, elevii lui Sekulovic aveau un singur punct avantaj (17-16). Formația oaspete a preluat conducerea la începutul sferturlui doi cu un run de 7-0, dar BC Mureș a replicat cu un 14-0 și ecartul lor a depășit zece puncte (34-23) în minutul 17. Steaua a redus din diferență până la pauză (41-34) și s-a menținut în joc și în cursul sfertului trei. Totuși, mureșenii și-au mărit avantajul cu trei puncte înainte de sfertul final. Ultimele zece minute a aparținut mai mult steliștilor, dar, care au redus diferenșa până la patru puncte. Timpul regulamentar de joc s-a terminat însă înainte ca soarta meciului să se întoarcă.

BC Mureș s-a impus cu 68-64 și va vea nevoie de o victorie sau de o înfrângere la mai puțin de patru puncte în returul de la București pentru a se califica în sferturile de finală.

Cei mai eficienți mureșeni au fost Vaidotas Peciukas, care a totalizat 13 puncte și 4 recuperări, Ousmane Barro cu 11 puncte și 5 recuperări, respectiv Ivan Ivanovic cu 11 puncte, 4 recuperări și 4 intercepții. De la Steaua, s-au remarcat Pankracije Barac cu 17 puncte și 5 recuperări, Travis Watson cu 13 puncte și 13 recuperări, Wilburn Amis cu 10 puncte și 9 recuperări, respectiv Titus Nicoară cu 10 puncte și 7 recuperări.

Meciul retur va avea loc marți, 30 septembrie la București.

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!