Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș face 1-1 la general în finala cu CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.05.2016

BC Mureș Târgu Mureș a reușit să egaleze situația în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2015/2016, după ce în meciul secund a învins în Arena Antonio Alexe pe CSM CSU Oradea cu scorul de 77-71.

Cristian Achim a început partida cu același 5 din primul meci, format din Franklin, Mandache, Barnette, Lucic și Nuhanovic, în timp ce Szaszgaspar Barnabas a schimbat iar pe lângă Martinic, Mohammed și Gajovic i-a trimis pe Pustahvar și Lazar.

Partida a doua a finalei a început cu două turnovers, câte două mingi pierdute de fiecare parte. Laszlo Lazar a marcat primul coș al partidei, dupăce a încercat să paseze, dar mingea a intrat în coș. Gazdele de la Oradea au replicat cu 5 puncte marcate la rând prin Mandache și Barnette. Au urmat 5 puncte marcate la rând pentru oaspeți pe mâna lui Mohammed și Pustahvar și scorul devena 7-5 în favoarea mureșenilor. BC Mureș a continuat parțialul bun și s-a desprins la 13-7, iar Cristian Achim a cerut primul time-out al partidei.  Timpul de odihnă le-a prin bine jucătorilor orădenicare au venit imediat la un singur punct în spatele adversarilor. A urmat apoi o nouă perioadă bună de joc a oaspeților, alimentată în special de aruncările de la 3 puncte al lui Goran Gajovic. Sfertul inaugural s-a încheiat astfel în avantajul lui BC Mureș, 26-20.

Sfertul secund a avut un debut anost, fără punct marcat în primele sale două minute și cu multe greșeli de fiecare parte. Laszlo Polyak a spart gheața după o pasă decisivă a lui Ousmane Barro. BC Mureș s-a desprins la 11 puncte după ce Oradea nu a marcat în sfertul secund, iar scorul devea 31-20. Primul coș al gazdelor din sfertul secund a venit abia după jumătatea acestuia pe mâna lui Kiha Zupan.Franklin a marcat de la distanță, iar Oradea venea la mai puțin de 10 puncte în spatele lui BC Mureș. Martinic cu o triplă a refăcut avantajul mureșenilor  37-25. Gajovic a mai adîugat 2 puncte de la libere, dar Zupan a replicat cu un coș de la mare distanță. Oradea a ămas în joc graței recuperărilor ofensive, iar tip in-ul lui Lucic ducea scorul de 39-30. Goran Gajovic le-a reamintit gazdelor că este un shooter veritabil și a mai înscris un coș de  afară. Prima repriză cu diferența de 12 puncte în favoare Mureșului, 44-32.

Repriza secundă a început din nou o secetă, oprită de Nuhanovic după un minut de joc. Barnette a interceptat o minge, a ratat pătrunderea, dar Pașca a recuperat ofensiv și a dus scorul la 44-36 determinându-l pe Szaszgaspar Barnbas să ceară time-out. Letargia Mureșului a permis Oradei să revină la o singură posesie, scor 44-41, după tripla lui Mandache. Mohammed a marcat primul coș al reprizei pentru BC Mureș după mai bine de 4 minute de joc. Revenită în joc, CSM CSU Oradea a rămas la un deficit de maxim două posesii. BC Mureș și-a revenit pe final de sfert și a refăcut un avantaj de 7 puncte. Silviu Lupusavei a fost cel care marcat ultimul coș al sfertului, pentru scorul de 60-55 în favoarea „tigrilor”.

Sfertul decisiv a început în forță, și după un minut de joc scorul parțial 4-3 pentru gazde. Tot Oradea a avut inițiativa și în sfertul patru, dar Oradea nu a găsit egalarea. Jocul a fost unul încâlcit, iar BC Mureș intra în penalizare cu mai bine de 5 minute rămase din meci. Pașca a reușit un coș de 3 puncte prin care ducea scorul își aducea echipa la doar 2 puncte. Mohammed a replicat și scorul devenea 70-65 pentru BC Mureș. Tot oaspeții aveau 6 puncte după tripla lui Pustahvar, dar Nuhanovic i-a ținut pe bihoreni în meci.  Gazdele au ratat șansa de a veni la o singură posesie după un atac prelungit dus până înaintea ultimului minut de joc. Fraseniuc nu a profitat de cele două libere, dar ducea scorul la 76-71 cu 50 de secunde rămase de joc. Nuhanovic a ratat două libere după time-out și periclita șansele la victorie a echipei sale. Mohammed a ratat și el două libere. Gazdele au mai irosit un atac și victoria era a lui BC Mureș, scor 77-71.

Alhaji Mohammed a fost omul meciului cu 20 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Goran Gajovic a terminat cu 17 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări. Goran Martinic a fost aproape de double-double, 16 puncte și 8 pase decisive plus 2 recuperări, iar Aliaksandr Pustahvar a terminat cu 11 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Sean Barnette a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 11 puncte la care a adăugat 8 recuperări și 5 pase decisive. Miha Zupan a terminat cu 10 puncte și 8 recuperări. Lucic a marcat 10 puncte, în timp ce Franklin, Nuhanovic, Zeno și Pașca a înscris fiecare câte 8 puncte.

Așadar, seria din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin se mută la Târgu Mureș cu scorul de 1-1 la general.

foto: Roby Boros

114 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    normal
    Era al doilea meci jucat "la ciupeala" de Achim si nu a mers. Mures a condus 3 sferturi in primul meci si astazi a condus tot meciul si a castigat. La Tg.Mures va fi foarte greu pentru ca ma astept la alta strategie de la Oradea

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • tsc_1980:

      Csm Oradea
      Dar oare de ce nu te intrebi care a fost strategia arbitrilor din acest meci?

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • gica96:

      Meci
      A fost o victorie meritata pentru BC Mures.Felicitari ambelor echipe. Un meci frumos pe care Muresul l-a castigat cu mult calm. Nu s-au temut cand CSM-ul s-a apropiat la o singura posesie. Titlul cred ca se va decide la Targu Mures. Cine bate sambata, 90% e campioana. Impactul moral al meciului 3 este unul imens si foarte probabil decisiv, in opinia mea.

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    asa ceva....
    mi se pare aiurea ca gazdele sa aibe 5% de la arbitrii......dar azi, muresenii au primit 10% ajutor!!

    aiurea asa ceva!!!

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș Dia#13:

      no offense
      nu vreau sa supar pe nimeni dar azi chiar nu a fost ajutata echipa din Mures!!Oradea a avut 21 (!) de recuperari ofensive dar si 6-24 de la 3 puncte...aici zic ca s-a facut diferenta si nu la arbitraj!..o seara faina

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Pa
      Normal, daca te-ai uitat la TV. Arbitraj HIDOS.

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xdm73:

      Bine
      că eşti tu deştept !

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Cand am vazut arbitrajul din aceasta seara, pro-Tg Mures, mi s-a facut dor de Asehoti! Nici ei nu primeau asa cadouri!
    Azi, soarta meciului a fost de decisa de "batatorul-pistolar de fese - cowboy" Goran Gajovic!

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe creeper :

    Baschet
    Care au fost fazele alea pro mures. Spune-mi si mie te rog cu ce sunt devina stoica/olar/grigoras ca barnette, franklin, mandache nu pot sa puna mingea in inel. Inteleg cele 5 procente date gazdelor dar cand voi asteptati 30% si primiti doar 20% incepeti sa latrati. In aceste 2 meciuri muresul a fost mai buna si doar norocul si inspiratia divina a lui achim a dus scorul la 1:1 dupa primele 2 meciuri

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • tsc_1980:

      Csm Oradea
      De exemplu cotul pumnul sau cum vrei sa il numesti tu lui Alhaji la Pasca! Trebuia fault tehnic din start. Este doar un exemplu, dar stii vorba aia, cand esti mort e greu doar pentru ceilalti, la fel si cand esti prost!

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Pfa
      Iara are voce Clujul? Voi nu aveti finala mica maine? Mica mica.

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca Zorca:

      !
      Sa vii la Cluj sa vezi cupa, poate chiar te vor lasa sa te pozezi cu ea. Pana nu castiga Oradea finala ar trebui sa taci.

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Pa
      Repet, maine aveti de comentat, dupa ce o incasati frumos. Prefer o finala pierduta cu Muresul si pot sa dorm linistit stiind ca v-am scos.

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • tsc_1980:

      Zorca
      Daca tu crezi ca baschetul e sportul ala la care se da cu piciorul in minge si se mananca seminte in tribune te inseli!!

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca Zorca:

      ?
      Serios? Nu despre futsal se vorbeste pe aici?

      Acuma serios, oradenii sunt mai cu bun simt decat cei 2-3 de pe aici care nu pot inghiti o infrangere. Maine va fi mai usor. Noapte buna!

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      Cj
      Acuma stiti si voi cum ne-am simtit in primu meci din semifinala, iar referitor la meciu de maine, cel putin eu sper sa pierdem, poate asa pleaca marele antrenor.

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • tsc_1980:

      Zorca
      Voi clujenii tineti lectii de morala, ca odata sunteti u-isti si o data cfr-isti? Si va dati mari ca ati batut un cameraman cazut la pamant?? Adevarati suporteri sunteti!! Tenter va reprezinta!!

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeal :

    BC MURES
    Azi S -a făcut dreptate. Doar stiinta lui Achim din primul meci a făcut ca scorul să nu fie2-0 pentru Mures. Cred că meciul decisiv va fi la Oradea. Până atunci sper ca baschetul să castige.

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeal :

    Apropo
    Dacă juca Oradea așa cum ar dori suporterii si cum va lăudați nu ar mai fi nevoie de ajutorul arbitrilor. Așa că lăsați sportul să castige si vedeți partea frumoasa a lui. Azi Muresul a fost mai buna.

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    %
    Nu doresc să comentez arbitrajul. În fața televizorului poate și noi am simțit cîte o nedreptate, dar asta este. Nu știu cine va căștiga titlul, sper din tot sufletul că echipa noastră. Cred că ambele meciuri au fost pe muchie, primul s-a rupt ( părere personală ) în momentul : pați pornire Gajovic, triplă Zupan la faza următoare. Nu amintesc de arbitraj. Tripla psihologică a venit azi de la Pustahvar. Cred că nici nu merită comentat arbitrajul, nu ne-ar face cinste.

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    Achim învatã
    Csm a pierdut.Asta e câstigãm la Mures si vine titlul la noi,dar problema e urmãtoarea.Azi Gajovic sniper de sniper te omoarã din orce pozitie 4 la rând dacã nu mã însel.Martinic în orce meci cu,Csm te omoarã de 3.Adamovic sã nu uitãm ce ne-a fãcut în Cupa si nu numa.Amintesc episodu Steaua,Rasic alt sniper te nenoroceste in campionat.Vine play offul Troup iara din orce pozitie iti bagã orce.Deci al câtelea episod de acest gen Achim si marea ta apãrare?Reversul medaliei.Markovic singuru nostru sniper cu Steaua de ex nu-ti miscã în front,îl tin aia de-l rup.Achim ia lectii tatã.

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    obiectivitate si fair play
    Nu vreau sa supar pe nimeni dar mie mi se pare ca unii din suporterii oradeni nu stiu sa piarda, cand CSM este invinsa incep sa dea vina pe arbitraj. Fratilor uneori pierzi alteori castigi asta este viata si trebuie sa stiti sa faceti fata in ambele situatii. A scris vreunul din noi cand am pierdut primul meci ca au fost de vina arbitrii? Nu, am felicitat echipa invingatoare si am recunoscut ca a fost mai buna! End of story. Sunt cativa pe aici care fac pe " expertii" aruncand cu vorbe mari. SA FIE FOARTE CLAR: ORADENII AU FOST MAI BUNI SAMBATA SI AU CASTIGAT DAR ASTAZI TIGRII AU FOST MAI BUNI! Obisnuiti-va cu asta ca si noi am trecut prin acesta stare fara sa ne plangem de arbitraj (care a fost cu greseli dar nu partinitor)

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Haha
      Nu zice nimeni ca a fost partinitor desteptule,ca eu nu am impresia ca v-au avantajat pe voi intentionat, ci pur si simplu ca sunt prosti, atata baschet stiu. Fiecare cu parerea lui, lasati ingamfarea ca nu va sade bine.

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • tsc_1980:

      Csm Oradea
      Oldboy - mai nou sunteti echipa federatiei! Recunoste macar!!

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Oldboy keep calm...is doi suporteri asa zisi oradeni mai saraci cu duhul. Muresul are niste jucatori fabulosi in mod obisnuit pe poz 1,2 si 3, iar peste toate acestia se afla si intr-o forma de senzatie. Oradea a avut 14000, (9) sanse de egalare si nu a profitat, altfel a jucat f bn, constant, a facut tot ce t6rebuia ca sa castige un meci de genul. Cand recuperezi arucnari libere esuate in momente critice si nu profiti de ocazie, asta e...o zi proasta. In mod normal oricum va fi o finala de 5 meciuri si uitandu-ma la meciuri, chiar e stupid, pacat si enervant ca nu sunt 7

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      tsc
      Tu Si Crezi ce scrii?!

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Echipa federatiei?!?!
      Nu in zona asta sunt.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @tsc_1980
    No offence dar tare "aspru in limba" si expert in arbitraj te dai dar curios, doar cand pierde CSM, cand castiga te multumesti dor sa ironizezi suporterii echipei invinse. Cam multa frustrare si putin fair play. Poate a

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • tsc_1980:

      Csm Oradea
      Chiar nu am ironizat pe nimeni, dar gestul de batut fese a lui Gajo la Oradea nu da bine. Poate la voi in Ungaria, scuze Tg Mures am vrut sa spun, e ok. Tine de cultura voastra maghiara si poate voi il acceptati. O fi pistolarul Gajo vre-un LeBron James si noi nu stim?

      cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @tsc_1980
    No offence dar tare "aspru in limba" si expert in arbitraj te dai dar curios, doar cand pierde CSM, cand castiga te multumesti dor sa ironizezi suporterii echipei invinse. Cam multa frustrare si putin fair play. Poate a

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @adrian.or
    Care-i baiul coco? Te strang chilotii? Destept sa-l faci pe tac'tu si pe prietenii tai, expertu' pestelui ce esti! Vezi ca eu nu te-am jignit dar daca esti mojic intorc foaia frustatu' pestelui ce esti. Pana una alta inainte sa ne faci ingamfati mai bine ti-ai reciti postartile sa vezi cine este ingamfat si se leaga de altii sau ai trage cu ochiul pe net si ai vedea cati oradeni se vedeau campioni dupa prima victorie.

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Pa
      Vezi-ti bai de treaba, a venit pensia si te crezi implinit pe banii tai? Vorbesti ca un birtist de coltul strazii, nu ai nimic in comun cu fanii mureseni din sala.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1 :

    oldboy
    esti un frustrat ungur care nu stie regulile de baschet au fost cel putin 5 faze in care arbitrii au visat pasi/faulturi/sau au trecut cu vederea pumni simulari a ungurului oradean laci fetita lazar. asa ca poti sa taci din gura si sa te bucuri cu victoria asta. nu in fiecare zi ai 8 jucatori pe teren

    cu 7 ani în urmă (23.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @oldboy
      nu trebuia sa bag partea cu frustrat ungur, dar nu pot sa editez mesajul. mea culpa

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe creeper:

      Pasi
      Chiar si maestrul Lecca a admis ca au fost pasi de fiecare data si la nuhanovic si la miha si la zeno,singura retinere a avut-o la gajovic, cu toate ca digi e sponsorul principal al oradei. Cat despre laci, nu cred ca a jucat mai slab ca bogdan...

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @tsc_1980
    Daca ai fi un fan al baschetului si te-i fi uita si la alte meciuri decat cele cu Oradea ai fi observat ca gestul de a imita un pistlar si de a bate crupa unui cal imaginar este facut de Gajovic de fiecare data cand baga o treita (indiferent unde are loc jocul) si nu il face catre tribune ci in timp ce se retrage spre terenul lui. Pentru cultura ta generala Gajovic este muntenegrean iar din cate stiu asa facea si inainte sa ajunga in Mures prin urmare observatia ta vis a vis de cultura maghiara este o ironie gratuita care nu cred ca iti face cinste.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    Eu zic asa
    Eu zic ca aceste jignini aici nu au rostul.In sala toata lumea a respectat pe toata lumea.Nu a fost un semn obscen,sau cv probleme între jucãtori cum a fost Csm-U Bt.Înjuraturile,jignirile nu rezolva nimic.
    A pierdut Csm asta e si Golden State a pierdut azi dimineata si lista poate continua.
    Albitraju nu comentez,multã lume dã numa în albitri da de Nuhanovic care e un 0 barat,Pasca care îl stim cu totii si marile decizii ale lu Achim nu zice nimeni nimic.
    Sa le vedem pe ale noastre nu pe Gajovic si Martinic si...

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș kdk :

    Frustrare orădeană
    Nu îmi ziceți ca a-ți fi meritat și aceasta partidă? Dacă orădenii se plâng de arbitraj poate se vor uita in reluare la acest meci. Recunoașteți ca azi am fost mai buni decât voi! Cred ca nu își au rost comentariile referitoare la naționalitatea suporterilor, dar dacă vreți sa ne arătați ca doar atâta va duce capul sunteți liberi sa gândiți cu voce tare!!

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Clar
      Nu a-m f-i m-eritat nimic.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș kdk:

      "ați"
      Am corectat sa nu cumva sa ai la noapte vreun coșmar cu echipa noastră!

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @del
    Woaw ce exemplu de cultura, fair play si civilizatie de pe la Oradea ne dai! Frustrarea si supararea te-au cucerit ca ai reusit sa scuipi atata venin. Chill out ca dai in fras (Doamne fereste) daca continui tot asa. Ca sa poti sa ne luminezi pe toti cum sta treaba cu regulile si arbitrajul de ce nu scrii o carte deoarece dupa stilul tau patimas cred ca s-ar vinde foarte bine, iubitorii de baschet abia asteapta sa ii luminezi. Cred sincer ca daca te duci la FRB cu ea si o sa o citeasca ii dau afara pe Stoica, Clulin, Grigoras si te vor face arbitru international din prima si asa sigur o sa castige echipa care merita deoarece tu o sa fii ca un soim (eventual Superman ca vede mai bine) si o sa ajungi poate si in NBA.? Si toate acestea fiind spuse iti doresc somn usor! :)

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1 :

    ....
    cateodata ai meciuri mai proaste barnette 2/10 will 1/6 dar cand te fura arbitrii la modul asta... plus fetita de lazar ar trebui batuta sa simta... sincer galeria muresului ft frumoasa pacat ca au gresit tara cu vreo 10 km

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș kdk:

      @del1
      Sincer nici nu meriți sa ți se răspundă, la cat de Dacă vrei sa îți verși frustrarea, ar trebui sa încerci pe alte site-uri.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @kdk
      daca nu merit sa mi se raspunde de ce imi raspunzi ? si ce vrei sa spui ca nu inteleg :)

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1 :

    @oldboy
    cata imaginatie ai bai :))) in nba nu poti sa ajungi arbitru din europa ca is regulile putin diferite probabil nu stiai asta. is curios cat kurtos kalac le-ati dat lui stoica grigoras si alti fluierasi dupa ureche. probabil mult :)) cate meciuri de baschet ai jucat? si cate ai vazut 2?

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @DonDiablo
    Subscriu 100% cu observatiile tale. Atmosfera din sala a fost una deosebita si meciul s-a desfasurat cu fair play atat in teren cat si in tribune. Felicitari si respect suporterilor oradeni care au fost in sala si au facut o atmosfera demna de o finala!

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      ...
      Da a fost fair-play în sala.Sper sa fie la fel si la Tg-Mures.Nu mă îndoiesc sunt sigur că va fi atmosferă și respect reciproc.Ca aici lumea zice numa de albitraj șe vb cum se vb,dar de nultitățile din echipă nu se zice nimic și de veșnica problemă care am precizato la primul comm oferit la această postare e cu totul altceva.

      Dragi orădeni,nimic nu e decis, să nu uităm ce meciuri și rezultate au fost sezonu asta pt Csm la Tg Mures.Stati calmi luăm titlul dar jignirile și tot faza asta cu albitrajul nu au rost acum.E 1-1 va fi 3-1 pt noi și gata.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin:

      "california dreaming"
      Stiam ca exista sleep walking dar nu creadeam ca exista si dream writing... (adica sa scrii in timp ce VISEZI!)

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar :

    Felicitari
    Sper sa castige muresul campionatul pt ca au echipa cea mai buna si suporterii cei mai decenti. Sunt pe aici vreo 3 oradeni idioti rau de tot, nu-i mai nominalizez ca se stie care sunt aia.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Dada
      Da bai, cat de inuman, sa contesti arbitrajul. Pacat ca baietii de la totalbaschet nu mai fac acele montaje cu faze discutabile, sa avem si concret pe ce discuta.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    pffff
    Oradea e frustrata ca pierde cu arbitrii. Ei stiu treaba asta pt si ei se folosesc de "cai necurate" din arbitraj! Presiune mare de la sponsori acu ca au pierdut cupa....
    In rest toti putzadeii frustrati care comenteaza pe forum art trbui sa se uite un pic la scorul pe reprize din AMBELE partide si atunci sa vada cine a fost mai bun. Apropo acum hnu-i mai faceti statuie lui Zupan??? hehhehehhehheheh

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @del1
    Hai no, pe bune? Nu poti sa ajungi arbitru in NBA daca esti european deoarece aia joaca dupa alte reguli? Ce chestie dom'le! Mersi ca ma-i luminat! Oricum tu poti ajunge arbitru in Europa ceea ce n-ar fi rau nu-i asa? Suntem prea saraci sa dam cozonaci dar daca crezi ca le place kurtos kalacs la arbitrii poti sa incerci tu sa le dai. Ce zici? :)

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @dolphin
    Bro, si asa este o atmosfera cam incinsa, de ce mai pui si tu paie pe foc cand nu este cazul? De ce te lansezi in acuzatii pe baza unor speculatii? Pana una alta fiecare echipa a fost mai buna intr-un meci asa ca scorul este egal. Om vedea ce va fi mai departe, important este ca cel mai bun sa castige. Noi ne dorim sa fie tigrii iar ei sa fie CSM-ul ceea ce este perfect normal. End of story.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin:

      Moshule!
      Adica Oldboy :) :) Asculta la mine ca oradenii stiu sa umble la arbitraj!!! Nu cred ca azi a fost cazul (au fluierat aiurea in tramvai ca de obicei) (la faza cu Alhaji si Pascu a fost tehnic precedat de provocare, care si aia se pedepseste ca "rea intentie" dar na asta e ce sa faci acu sa fugi dupa orb...)
      Revenind la arbitraj sa nu uitam totusi ca in meciul 1 au fost niste decizii foooooaaaaarte clare cand bcm se distanta la mai mult de 6 puncte... Si asta cu arbitrajul la oradeni nu e doar la baschet! Sa dormiti agitat oradenilor ca urmeaza doua meciuri grele pt voi.
      Peace Out !

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Ce?
    Eu nu inteleg ce aveti toti, sincer. Au aparut astia de prin cluj care imediat au meci de medalie si deja va faceti bisericute. Mai multi suporteri, nu doar pe acest forum, isi exprima parerea conform careia arbitrajul a fost unul infect. Daca nu sunteti de acord ok, dar intre "nu sunt de acord" si sa ne faceti frustrati e cale lunga, infratitilor cu noi ce sunteti. Poate aveti probleme cu limba romana si nu intelegeti cand am scris clar ca nu consider ca a fost arbitraj pro-mures intentionat, ci doar din pricina idioteniei arbitrilor. Serios, de la o victorie vi se urca la cap? Daca castigati, bravo voua, daca pierdeti, abia astept sa fiu injurat din aceleasi motive pentru care ma/ne injurati voi astazi.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar:

      Deci
      Daca e sa discutam de arbitraje inseamna ca avea sau nu dreptate Tenter ca trebuia sa fie 2-2?

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @u
      daca te reuiti la meci ai sa vezi ca arbitrajul a fost prost si la meciul 1 dar nu a fost decisiv a gresit de ambele parti. tenter crede ca daca el nu e avantajat de arbitrii atunci avantajeaza echipa adversa oricum ati pierdut la 20 de puncte la 2 1 asa ca shhh liniste

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar:

      Atunci
      Nu mai comentati de meciul de azi pt ca muresul a fost echipa mai buna.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @viata e mai frumoasa fara "u"
      e zic sa te pregatesti pentr maine bafta la 0 2

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș kdk:

      Injuracioşiilor!!!
      Unde ai văzut ca ai/a-ți(ați)fost înjurat?

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1 :

    @oldboy
    eu prefer arbitraje bune sambata au fost ft slabi arbitrii azi au fost la fel de slabi dar mai mult de o parte. e normal sa nu vezi asta esti fericit ati castigat meritat adica ati fost mai buni dar daca arbitri nu erau indobati cu kurtos probabil altul era rezultatul si pt delfin daca noi folosim cai necurate :)) uita-te la voi uita-te la cluj.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș csaba81 :

    BCM
    Sajnos 3-4 olyan ember miatt, megfog szakadni ez a szep kapcsolat Vasarhely es Nagyvarad kozott :( Ez tortent szebennel is, mikor egy par "uj generacios" srac megjelent, s pont ez a forgatokonyv volt. Eloszor a birok, utanna a federacio, majd a nacionalizmus, s lam nem kellett sok ido, hogy "afara cu ungurii din tara" banner megjelent Marosvasarhelyen :/ Tisztan kar...

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș kdk:

      pe românește te rog!
      Cred ca ar fi mai bine sa scrii pe românește pt ca nu toți suporterii mureșeni sunt de naționalitate maghiară asa cum tind sa creadă alți.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @csaba81
      ar fi dragut sa postezi in limba romana :)

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @del1
    Logica ta nu prea are sens asa ca hai sa o luam pas cu pas: nu ti se pare mai logic ca atunci cand am pierdut "sa vad" si sa reprosez toate greselile arbitrilor? Dar NU AM facut-o! De ce? Pentru ca si in meciul 1 arbitrajul a fost cu greseli de ambele parti dar indiferent de ele Oradea a fost mai buna. Tot asa si in meciul 2 cu diferenta ca de data asta tigrii au fodt mai buni. End of story. Imi doresc sa castigam finala dar sincer nu stiu cine va fi invingatoarea deoarece echipele sunt valoric egale si doar forma de moment a jucatorilor si "inspiratia" antrenorilor pot face diferenta.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @oldboy
      am revazut meciul 1 la tv si au fost niste aiureli imense de la arbitrii. pasi la gaiovici prin ultimele 2 minute care nu au fost plus multe altele dar azi au fost la fel de slabi dar majoritatea deciziilor controversate au fost date impotriva noastra. prefer un arbitraj bun (cred ca orice om normal ar prefera asta) dar daca nu e bun macar sa fie prost pt ambele.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar :

    @del
    Mi-e indiferent meciul de maine. Dar tu o sa-ti faci harakiri daca nu castigati campionatul.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Unii "suporteri" nu
    Am fost la meci si sambata si luni si in alte meciuri. Noi orãdenii la categoria suporteri mai avem de invãtat. Sustinem echipa orasului dar din pãcate multi din salã:
    -se tureaza pentru orice gresalã de jucãtor, de arbitraj parcã ei au inventat baschetul, dar odatã nu au jucat baschet timp de 40 minute.
    -huiduiesc mult in timpul jocului parcã pot influenta jucãtorul din echipa adversã "sã greseascã" , ba din contrã.
    -uitã multi de a respecta mai ales jucãtorii care au fost odatã (mai multe sezoane) in lotul orãdenilor dar acuma joacã la alte echipe ( ex:Lazar, Pesic, etc...)
    - multi nu stiu sã piardã, doar vor victorie de la echipã zi si noapte si cosuri de 3.
    Respect pentru cei care stiu cum trebuie sã se comporte la un meci de baschet a CSMU -lui.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      3punkte
      e normal sa huiduiesti echipa adversa se pune presiune enroma pe jucatori(daca iti aduci aminte de primele 2 minute din meciul 1 cu clujul cand torok a scapat vreo 2 mingi sa stii ca din cauza publicului era). li se da respect jucatorilor inainte si dupa meci in timpul meciului suntem adversari nu stam sa ii aplaudam ca la spectacol. pt lazar e o fetita care simuleaza trebuia huiduit de toata arena.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Del1 Din cauza publicului??!
      ...mai bate mingea. Nu sunt convins. Greselile sunt prezenti in joc oricand in baschet si fãrã huiduieli. Baschetul e sportul studentilor. Boxul nu prea e sportul studentilor. Intelegi?!

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @3punkte
      la urmatorul meci jucat acasa cu public numeros poate meciul 5 al finalei uita-te sa vezi cam cum joaca jucatorii mai putini experimentati in huiduieli de public sau vuvuzele cum e mai nou la moda. asa ca hai sa aratam respect echipei adverse cand trebuie inainte de meci si dupa meci nu in timpul meciului. in timpul meciului ne sustinem echipa si ne huiduim adversarii nu ii injuram ca nu e frumos dar nici nu ii aplaudam.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      del1
      Interesant. Poate ne spui cum naiba s-a accidentat Laci la ochi la aceea faza incriminata de unii din voi ca simulare. Ca doar azi noapte pana pe la 1 a fost la spital. Si acum inca are probleme cu ochiul.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @laci
      Eu am fost la meci a venit echipajul smurd se tine laci de fata/ochi/nas il panseaza la picior se tine de picior

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1 :

    @niversitar
    BT Clj - CSM Oradea 56 - 76

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar:

      Asta
      O sa fie performanta maxima pt voi anul asta. Ma asteptam sa imi scrii si scorul primului meci cu o cronica a meciului. Dupa cat va plangeti azi incep si eu sa ma gandesc tot mai intens la meciul ala. dupa ce pierdeti campionatul si intrati in vacanta hai del pana la cluj sa vezi cupa. Mare dreptate are 3punkte...

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @niversitar
      vedem in 2 inie cine e invingator. cpa voastra ma lasa rece

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    traducere
    "Din cauza a 3-4 insi se va rupe si această relație frumoasă intre Mureș și Oradea:( Asta s-a intamplat si cu Sibiul cand au aparut cativa insi din "noua generație" si a fost acelasi scenariu ca si acum: mai întâi arbitrii după aceea Federația mai apoi naționalismul și nu dupa mult timp au venit la Targu Mures cu banner-ul "Afara cu ungurii din tara" :/curata facatura ..."
    PS intrucat nu sunt ungur asa cum cred unii de pe aici :) nu garantez ca traducerea este foarte corecta dar sper ca suficient de buna.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @3punkte
    Foarte fain spus si mai ales ca ceea ce ai scris este valabil tuturor suporterilor, indiferent de echipa.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    Martinic
    Ce jucator mirobolant! mai bine l-am 'adopta' findca avem mare nevoie. Ca de anihilat nu a fost azi vorba!

    Ce va tot certati, mah? La cum a jucat Oradea azi, la ce v-ati asteptat?! Muresul a fost mai compus, mai calm si mai norocos azi. Noi am avut noroc data trecuta. Ca sa cistigi trebuie sa joci bine (sau ei sa joace mai prost) Acuma mai ramine sa va certati si jigniti pe un forum ca nu puteti sa decideti care sinteti mai fara minte!!!

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @del1
    Chiar nu poti sa iti scrii parerea fara sa jignesti pe cineva? De ce il faci pe Lazar fetita? A jucat atatia ani la Oradea, ii datorezi respect pentru asta, de ce il jignesti? Ti-ar place sa scri ca pasca este un papagal care se agita ca un Pepsi? Nu cred, asa ca incerca sa nu mai jignesti jucatorii, ei joaca pentru ca noi toti sa ne bucuram de BASCHET in primul rand.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar:

      del
      Nu are treaba cu baschetul, el si-a facut cont sa sa provoace .nu v-ati dat inca seama? Cand el te face 'ungur frustrat' nu mai e vorba de baschet ci de atac la persoana. Altii au primit avertisment pt mult mai putin.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @niversitar
      sa stii ca am jcat mai mlt baschet si am rmarit mai mlt baschet ca marea majoritate de aici. n-ti da c parerea cand n stii. pteam face mlt mai mlte daca doream doar sa provoc. viata e mai frumoasa fara "U"

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea mira:

      @del1
      da' ai facut tu o statistica sa vezi citi si cum au jucat baschet pe aici? ... si daca n-ar fi 'U' echipa ta cu cine ar juca? Tu ai auzit de 'fair play' sau de bun simt? Mai taci si vezi-ti de treaba, ca ne faci urbea de ris!

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar:

      Esti
      Un sovin de 2 lei. Nu imi dau cu parerea, asta arata mesajele tale.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @mira
      chestia cu "U" universitar stie la ce ma refer daca nu stie nu e suporter al lui U. am juca cu bc mures sau cu atlasib sibiu dinamo steaua craiova galati pitesti mai sunt si alte echipe nu doar u. ne faci urbea de ras =))

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea mira:

      @del1
      ai dreptate, te faci doar pe tine de ris!

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @mira
      hai csm, nu vreau sa ma cert cu tine! fiecare cu parerile lui

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @mira
      ras nu ris :P ca sa nu te faci si tu de ras

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @mira
    Direct, la obiect si bine punctat Mira.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1 :

    @oldboy
    a fost o fetita avea 0/4 la libere s-a dat lovit ca sa nu dea el liberele. nu mai joaca la oradea joaca la adversari. pasca chiar se agita ca un pepsi dar cateodata e eficient in aparare. imi place spiritul de luptator al lui si faptu ca joaca la limita. nu e foarte talentat dar da totul pe teren.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Hai Bc Mures
    O victorie superbă, la finalul unui meci pe care l-am condus si dominat de la un capăt la altul! Asa a fost si primul meci, dar acolo din păcate sa rupt ceva la final! Sa sperăm ca luni seara, dupa meciul 4 sa facem o noapte alba pana dimineața castigand campionatul! Hai BC MURES!
    HUJ HUJ HAJRÁ!
    GO TIGERS!

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Noapte buna.
    Hai sa fac cateva precizari personale pentru ca vad ca derapam in niste chestii care nu ne fac cinste, am trecut cu bine de pragul reactiilor la cald.

    1) In primul rand tin sa precizez ca Oradea a pierdut meciul PE MANA EI. Meciul s-a pierdut, din nou, la libere si in actiuni ratate singuri cu panoul sau din pozitii perfecte de a marca. Cu toate triplele lui Gajovic, Martinic si Pustahvar puteam sa castigam azi daca jucam cum jucam de obicei. Acest lucru l-am mentionat si in primul meu comentariu din aceasta seara la un alt articol, dar daca pomenesti de arbitraj vad ca se uita ca am recunoscut ca Muresul a fost mai buna.

    2) Deja devine din ce in ce mai enervant sa vad unii oameni pe aici cum isi fac singuri statui cum ca ei sunt fani din 90 si astia mai noi nu au dreptul sa comenteze. Si eu si multi altii de aici ne uitam la baschet de mici copii, daca aveti impresia ca doar "garda veche" are opinii pertinente si ca astia de "generatie noua" rup relatiile sunteti cu adevarat depasiti.

    3) Observ ca multi comentati dupa experiente din fata televizoarelor, unde nu ati vazut cum dadea Grigoras din umeri intrebat de banca Oradeana unde au fost pasi sau care a fost faultul, sau nu l-ati vazut pe Fraseniuc intorcandu-se si batand din palme ca a scapat cu fault dictat pentru el si nu impotriva lui la Nuhanovic pe patrundere in sfertul 4, sau pe Szaszgaspar ranjind inapoi si dand din cap. Dar repet, poate doar mi se pare mie si altor 10-15 oameni ca arbitrajul a fost, ca de obicei, sub orice critica, dar repet, NU DIN CAUZA CA MURESUL E ECHIPA FEDERATIEI, ci din cauza ca "pe astia ii avem, cu astia defilam".

    4) Baratom, Nagyvaradon sose fogod latni a nacionalista banner-eket, nem kel ilyen mesze gondolkozni.

    In final, imi cer scuze pentru eventualele derapaje de la bunul simt din partea mea in seara asta, va rog sa le interpretati ca reactii la cald, dar situatia putea fi diferita daca o conversatie pornea de pe picior de egalitate si nu de la "esti prost, am fost mai buni, stai in banca ta". Opinii avem toti, daca sariti la jugulara meritati acelasi raspuns.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1 :

    @oldboy
    eu merg la meciuri ca echipa cu care tin sa castige nu merg pt spectacol la spectacol ma uit la nba aici vreau sa castigam. cel mai bun sa castige cat timp cel mai bun e csm oradea ;)

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Eh
      Nu mai are rost sa continui, e 1-1, Sambata e meci important, am reusit sa castigam in situatii mult mai dificile, presiunea se muta in fieful adversarului, atata timp cat o gestionam ca si la primul meci al lui Zeno (de debut, la Mures, cand am inscris nestingherit de la 3), avem o sansa mare sa smulgem o victorie imensa acolo. Eu ma astept la un meci 5, dar sincer, daca o sa castigam, daca o sa pierdem, sezonul asta mi-au depasit baietii asteptarile. Anul viitor in cupele europene, cu o banca mai lunga si mai experimentata (doar pe alocuri, vezi pivot), avem sanse reale la event din prima etapa. Mai ales ca se aud zvonuri de un Dillon, de un Nicoara. Noi sa fim sanatosi.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @adrian
      avem sanse sa castigam dar parca nu jucam cum trebe jucam crispati in atac. zeno de la 30 de puncte in meciul 3 cu clujul si o medie de peste 15 in cele 4 meciuri la 8 cred ca a avut astazi. franklin 1/6 la 3 barnette 2/10 fg ft slab. jucam prea mult pe pivoti care nu sunt mari zeitati in atac jucam prea mult cu lupusavei care e bun de la 3 dar atat stie pe faza de aparare e ft slab si se misca greoi. avem doi jucatori formidabili pe patrundere si nu ii folosim la asta. daca am juca normal am putea bate si 2 meciuri la mures. hai csm !

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    @adrian.or
    Bravo. Asa ai șters cat de cat derapajele tale din seara asta. Acest ultim comentariu iti face cinste ca si unui adevarat suporter de baschet, nu de fotbal. Ti-am dat dislike la toate comenturile răutăcioase, dar la ultimul am dat un BIG LIKE. Noapte bună

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Da
      Mai am si eu momentele mele in care cretinismul de ocazie devine fanatism, cu scuzele de rigoare, sa vina Ciulin si un meci 3 curat.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Doamne ajuta!
    Sa avem parte de o campioana meritorie care sa castige titlul pe teren!

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    20% si 5%
    In primul meci Oradea a beneficiat de 20%. In meciul 2 de 5%. Ce imi doresc eu acum este sa avem si noi ecact aceasi arbitraje la Marosvásárhely.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea andreicovici:

      Unde ?!
      Din cate stiu eu, finala se joaca in orase din Romania! Asa ca mai moale cu expresiile si cuvintele in limba maghiara, va rog ca nu faceti decat sa inflamati spiritele. Si daca apoi se ia lumea de voi, tot voi strigati ca nu sunteti respectati, ca sunteti discriminati, samd...

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dane :

    finala
    FRB chiar isi bate joc de aceasta echipa a CSM oradea prin delegarea acestui arbistru (Ciprian Stoica)- chiar NU mai sunt alti arbitri in Romania -este a doua finala pe care o distruge acest arbitru prin prestatiile sale.
    Felicitari echipei BC Mures.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @adrian.or
    Sunt de acord cu tiger76, dupa ce ti-a trecut supararea ai inceput sa te comporti ca un fan al baschetului. Sa stii ca si eu sunt suparat cand pierdem dar tocmai ca sa nu "derapez necontrolat" in exprimare :) mi-am impus sa nu intru pe niciun forum decat a doua zi cand lucrurile se mai aseaza si supararea nu mai poate afecta exprimarea si comportamentul. Poate incerci si tu metoda asta si atunci nu te mai "ciondanesti" fara sens ca apoi sa realizezi ca ai derapat si sa iti ceri scuze. No offence.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Da
      Ai dreptate, voi incerca, dar sper sa nu mai fie cazul :)

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Da
      Ai dreptate, voi incerca, dar sper sa nu mai fie cazul :)

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @del1
    Faptul ca un jucator este mai putin "bataios" decat altul nu inseamna ca trebuie sa il huiduiesti mai ales ca, culmea, este oradean si a jucat multi ani la voi. Pur si simplu nu se face asa ceva. Mie mi se pare (poate ma insel) ca este o chestie ciudata la Oradea (ceva care "nu se pupa" cu fair play-ul general al fanilor): va ofticati cand unii jucatori pleaca la alte echipe si aveti resentimente fata de ei de parca sunt vinovati de "inalta tradare" iar cand ajung sa joace ca adversari la Oradea ii huiduiti si fluierati ca pe dusmani! In jungla toti cei care au jucat candva la BC Mures sunt bineveniti si aplaudati chiar daca sunt adversari: Jucan, Peciukas, Adamovic, Dikes si asa mai departe. Unde si pentru cine joaca este o alegere personala a fiecaruia si niciunul nu are de ce sa dea socoteala nimanui pentru alegerea lui.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe del1:

      @oldboy
      Nici un jucator nu datoreaza explicatii unde joaca is banii lui familia lui. Respect datoram tuturor adversarilor si daca au jucat pt noi si daca nu dar si ei datoreaza respect echipei adverse si regulilor de fair play nu s-a luat la bataie ca adamovici cu pasca sau sa inceapa sa urle la public dar dupa mine a simulat grosolan la aceea faza. Daca chiar a patit cva imi pare rau pt el si sper sa revina pana la meciul urmator.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Concluzii
    Oameni buni, 1 si cu 1 fac 2. Ce ne tot certam atat ?! Muresul a castigat 7 din 8 sferturi in cele 2 zile, asa ca ne putem considera norocosi cu 1-1 pana acum.. Daca Achim va reusi sa schimbe ceva pana la urmatorul meci, sa nu jucam "la ciupeala" cum bine zicea cineva mai sus si va invata sa se apere la shooterii Muresului atunci putem castiga in "jungla". Fiindca daruire si dorinta de lupta am vazut la baietii nostri, dar uneori nu e suficient. La cat ghinion am si avut ieri, mingi intoarse practic din cos sau de pe inel, ne trebuia o minuna ca sa castigam... Cat despre arbitrii, e clar ca au fost SUB ORICE CRITICA, dar nu ei au influentat decisiv rezultatul. Muresul a fost echipa mai buna.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    Oradea
    1. Imi pare rau ca nu am ajuns la Oradea ca sa vad meciul live si ma intalnesc cu acei suporteri oradeni inimosi care au fost la noi in Tirgu Mures.

    2. Generalizarea pripită facuta de aici de fanii celor 2 echipe este o eroare logică, de obicei este emiterea unei concluzii în urma analizarii unui grup mic care este nereprezentativ.

    3. Oldboy cred ca exagereaza prin comenturi repetate la orice postare/rautate facuta de max. 2-3 indivizi (pun pariu ca acei suporteri nici sunt originari din Oradea).

    4. Eu am vazut un pic altfel cele 2 meciuri. Chiar cred ca dupa evolutia generala, primul meci putea fi adjudecat de Mures (au jucat mai inchegat) iar al doilea meci de Oradea (au depus un efort colectiv extraordinar iar BC Mures a avut o aparare foarte slaba).

    5. Achim si banca oradeana mi s-a parut foarte nervoasa din primul minute si asta nu ia ajutat. M-a surprins un pic ca nu l-a folosit mai mult pe Mandache, un jucator care imi place foarte mult. Cred ca si Barni greseste deoarece nu insista pe importanta patrunderilor in momentele cheie sau foarte grele. (put that ball on the floor and drive to the basket, don`t settle with the 3 point shots)

    6. Cred ca Oradea ramane favorita, au un joc mai constant si 3 jucatori americani care pot decide soarta oricarui meci.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Da
      Problema principala a lui Achim e ca rateaza complet momentele in care sa schimbe sau sa ceara time-out. Pe langa asta, nu e deloc un bun psiholog. Jucatorii se motiveaza singuri, Zupan urla la cine poate, iar modul in care alcatuieste cateodata echipa e ridicol. A insistat ieri cu Lupusavei, cum a facut si la Cluj in meciul 3 pierdut acolo, caruia in total a avut 0/8 de 3 puncte in aceste doua partide, in timp ce Mandache fugise la schimbare si a fost trimis inapoi, lasat sa fiarba si sa frece banca. La fel, minute enorme lui Pasca si in momentele in care nu face nimic constructiv, sau momente in care jucam cu 3 romani pe teren in mijlocul sfertului ca sa demonstram ce, mai exact? Revenirea lui Lucic, care este un jucator fantastic, cred ca strica putin echilibrul celor 3 americani, care renunta la creativitate, patrunderi si aruncari de la semi-distanta (vezi Zeno) in favoarea jocului pe pivot fals si sub panou, lucru care ieri nu a iesit deloc in fata lui Barro sau Lazar. Se simte incet incet lipsa lui Markovic, dar eu la meciurile de la Mures il astept foarte tare pe Barac in locul lui Nuhanovic pe banca, pentru ca omul asta de cand a venit in afara de mici sclipiri in defensiva nu a facut absolut nimic concret, de la inceputul playoff-ului e mana moarta. Sansa cea mai mare la victorie o avem daca renunta domnul Achim la preferatii lui in favoarea unei banci scurte si rotatii mici, cu minute multe in teren pentru cei 3 americani, Lucic/Zupan + mandache. Daca reusesc si ei sa se odihneasca putin si sa isi revina la constanta care ii caracterizeaza vad un meci mult mai disputat, atata timp cat ne mentinem intensitatea in defensiva.

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Romana bat-o vina.
      Care in total a avut*

      cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Finala...
    Salutare... E finala si se vede: se vede in teren, se vede pe banci, se vede in tribune... si mi-ar face mare placere sa se vada si din comentariile la articolele de pe totalbaschet.

    Despre meciuri... Sambata Achim a facu sah-mat din punct de vedere tactic antrenorii Mureseni. Tactica a fost simpla: in prima faza le lasam aruncarile deschise de la 3 (aparare in zona simpla), apoi crestem intensitatea si doar cine vrem noi arunca de la 3 (match up). Sambata a functionat deoarece intensitatea in aparare a furnizat energie pentru situatiile ofensive. Ieri a fost o partitura tactica diferita: am incercat sa punem presiune din primul minut insa pe seama multor inexactitati in ofensiva ne-am demotivat crunt. In repriza a doua insa baietii au dat dovada de un spirit de lupta incredibil, dar care, din nou, a fost marcat de un ghinion rar vazut la aruncari. Nici nu stiu cand am vazut atatea in&out-uri la un meci de baschet. Chiar si asa nu am fost depparte de a rasturna situatia pe tabela. Valoarea celor doua echipe este foarte apropiata si orice detaliu poate face diferenta: o sclipire de moment, o libera ratata, o trita marcata la momentul petrivit sau un fault nepotrivit. E finala si e normal sa fie asa. Si e in sfarsit o finala in care invagatorul nu stie dinainte, ca in ultimii ani, iar eu unul ma bucur ca este o serie disputata asa cum este.

    Despre arbirtraj... arbitri gresesc... "mare surpriza!?!". Cand jocul este disputat greselile de arbitraj nu fac altceva decat sa incalzeasca spiritele si sa genereze nemultumiri. Pentru mine este destul de limpede: nici BC Mures nici CSM nu beneficiaza de arbitraje partinitoare. Pur si simplu asta e valoare arbitrilor in LNBM. Poate ca sunt si ei confuzi caci Asesoft nu mai exista, Steaua e eliminata, deci nu mai stiu cu cine sa "traga" si poate fluiera porcarii din inertie.

    Despre fair play... e luni (n.r. ieri) si Arena e plina, iar in sectorul rezervat oaspetilor e plin de un grup numeros si entuziast imbracat in alb/albastru. Daca as avea mai multe palarii mi le-as scoate pe rand in fata fanilor mureseni. Intr-o zi de lucru, la o ora tarzie, la o distanta de 4-5 ore de condus... Bravo! Sper sa ne ridicam si noi la acest nivel in weekendul urmator si sa fim numerosi si galagiosi la Targu Mures.

    Pentru ca este finala si aceasta finala merita acesti suporteri... si pentru ca acesti suporteri merita aceasta finala!

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    1-1
    Cand Mohammed si Martinic joaca bine Muresul este foarte greu de batut indiferent de adversar. Sambata americanul a jucat binisor iar Martinic s-a luptat gu greselile personale. Ieri au jucat bine amandoi si s-a vazut.
    La Oradea Zeno si Barnette , scoreri prin excelenta au ramas datori.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    Stie careva?
    Stie careva mai ales muresenii situatia lui Laci Lazar?Am auzit cã rozã nu este.Spital....Dacã nu joaca e nasol pt voi si bn pt noi.Eu întreb pentru cã am auzit unele chestii nu bune despre sanatatea lui.Poate voi stiti mai bine.Mersi

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    DonDiablo
    Raspuns la intrebarea ta: http://bcmures.com/stire_detail.php?mod=detal&d=1&id=1229&

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!