Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș negociază cu Alexandru Mihuţi de la Timba

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
13.02.2014

Așa cum ne-au confirmat și oficialii echipei Timba, prin vocea domnului Sebastian Răducanu, jucătorul “urşilor”, Alexandru Mihuţi, este în discuții pentru a părăsi gruparea timișoreană pentru un transfer la BC Mureș.

“Cei de la Mureș ne-au solicitat acordul pentru a purta negocieri cu jucătorul nostru, Alexandru Mihuţi, dar în acest moment nu știu la ce rezultat s-a ajuns”, ne-a declarat managerul celor de la Timba.

Mihuţi este un jucător de pozițiile 4-5 și în acest sezon a avut o medie de 4,1 puncte și 2,3 recuperări pe meci. Cel mai bun meci al său a fost cu Asesoftul, când a marcat 15 puncte și a reușit 5 recuperări în puțin peste 32 de minute de joc.

Pivotul timișorenilor ar fi cel de-al doilea component al Timbei care este dorit de BC Mureș, după transferul lui Denham Brown din toamna anului trecut.

Conform spuselor celor de la Timba, deocamdată aceștia nu au în vedere întărirea postului rămas deficitar, în cazul în care se concretizează plecarea lui Mihuti. 

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    A venit,
    Mihut, bun venit,dar cine pleaca? OARE PALTI? ramane de vazut,?/?

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Palti
    Pleaca Palti sigur, am tot respectul pentru el dar din pacate sezonul acesta n-a jucat nimic

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    Nu se mai negociaza
    Conform http://bcmures.com/stiri_divA.php?mod=detal&id=623 au semnat contractul.

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    Deci
    Bogdan Murarescu a avut incredere in el,l-a pus sa joace,insa de multe ori,Mihuti a dezamagit.La Timba a marcat 4 puncte in 18 minute pe meci si pot sa ma gandesc la faptul ca la Tg. Mures va deveni cosgheter?In plus,face multe faulturi(unele inutile).Probabil,la fel ca si Paltinisanu va face la inceput cateva jocuri bune si cam atat.Nu cred ca a facut o miscare inteleapta.Din perspectiva lui,s-a gandit la un club mai puternic si la un salariu mai mare.Sper ca evolutiile lui sa fie mai bune,dar...

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @sorin
    Ai dreptate dar si Sreko este specialist in a pune in valoare jucatori care la alte cluburi freaca banca sau nu au randament. Daca el l-a ochit pe Mihu insemna ca stie ce vrea sa faca cu el. Om vedea ce va fi.

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Paltinisanu e si greu sa joace in cele 3-5 min in care joaca. Ar putea sa fac chiar double-double in minutele astea. Cat despre Mihuti...nu are bine nici abecedarul baschetului si chiar tanar nu e. O sa va distrati...inca o mascota gen Sanata la Cluj

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    :O
    Nu te supara @free62, dar tu ti-ai citit postul de mai sus? ;) NO OFFENCE!

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • CSA Steaua București doaridioti :

    toti sunt antrenori
    Mie asta imi place la voi , astia ce comentati. Ati fost si voi de 3-4 ori la meciuri de baschet si acuma va dati mari experti ai baschetului. Mai bine il lasati pe om in pace si la sfarsitul campionatului o sa vedeti daca e bun sau slab .

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!