Stiri Cupa României Masculin

BC Mureș se impune categoric pe terenul Stelei în Cupa României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.01.2015

BC Mureș Târgu Mureș a reușit să întoarcă rezultatul consemnat la pauză pe terenul celor de la Steaua CSM EximBank și să învingă în cele din urmă categoric la 12 puncte diferență, scor 91-79 (17-28, 23-18, 31-9, 20-24). 

Americanul Kyndall Dykes de la Mureș a fost de departe cel mai bun om de pe teren cu cele 25 de puncte marcate și 8 pase decisive. Din lotul Stelei, cel mai bun jucător a fost P. Barac cu 17 puncte, fiind urmat de Titus Nicoară cu 15 puncte și 12 recuperări. 

Manșa retur dintre cele două combatante se va disputa sâmbătă, 10 ianuarie, în Sala Sporturilor din Târgu Mureş. 

Vom reveni cu cronica meciului de la București! 

 


Bucureștenii de la Steaua CSM EximBank sunt în avantaj pe tabela de marcaj la pauza mare în fața celor de la BC Mureș Târgu Mureș, scor 46-40 (28-17, 18-23). 

 

Principalii remarcați ai primei reprize au fost P. Barac și T. Watson de la Steaua, ambii cu câte 9 puncte marcate, respectiv K. Dykes cu 11 și M. Ceskovic cu 10, cei doi din lotul lui BC Mureș.

Confruntarea contează pentru manșa tur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. 

8 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Srecko...
    Kyndall take the...ball and score!fara suparare pentru mureseni,vedem repriza a doua Kyndall e tot el!!!

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Felicitari
    Sincer nu ma asteptam,dar dupa asa un sfert 3 ce mai e de zis a intrat de oriunde 31-9!!!Super lot la Mures super jucator Kyndall (care efectiv a SCLIPIT azi) dar raman la parerea mea scheme putine,din pacate.Succes in final-four!

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș bigiuly :

    unde?
    Unde si cand e returul?
    la Tg. Jiu sigur nu
    :))

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    • YMCA alin67:

      mures vs jiu
      A gresit putin apa curgatoare. Avea probabil in cap versurile din imnul Craiovei Maxima,"Dunare daca n-aveam, Jiul Dunare-l faceam",dar asa avem Mures .Bine ca n-a scris ca se joaca la Rovinari. Mu bucur enorm ca a castigat Muresul. Sper ca Vista sa ramana cu mana goala anul acesta,desi investeste enorm in jucatori si nu numai. De asemenea, ma bucur (stiu ca sunt rau,dar merita) ca "minunata" sala Mihai Viteazul era aproape goala la finalul meciului. Propun sa faceti 20 de lei biletul,ca doar aveti si performante si sala adevarata (cu banci cum nu mai exista in liga nationala).

      cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    entuziasmant
    Evident in q3 toate au intrat si in q4 ne-am relaxat- mi-as fi dorit un mic macel pentru ca Steaua este foarte periculoasa si nu va fi usor in retur. Au lot bun si un antrenor bun ce va face totul pentru ca sa schimbe impresia - pana la urma sunt #1 in Liga si trebuie sa-si respecte statutul. La noi, foarte bine ca am avut banca lunga. Sper ca si Sekulovic va vedea ca are un randament mai bun cu banca lunga, chiar daca unii jucatori pot sa nu fie multumiti

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Incep prin a sublinia ca sunt constient de faptul ca sunt subiectiv, insa cred ca prin acesti doi jucatori noi, Gajovic si Dykes ne-am gasit echilibrul si daca vor juca cum au aratat ca pot, vom fi o echipa ca si noua in retur.
    Succes in continuare, inceputul anului este roz deocamdata!

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    arbitriiii
    Greseli murdare sub panou din partea fluierasilor. Au incercat sa tina Steua in joc si au fost aproape sa vicieze si rezultatul. Este doar inceputul iar daca FRB nu se va sesiza din timp vor urma multe meciuri necurate si viciate.

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      frb
      Nu crd ca se va sesiza,din păcate, ca doar Vista are si acolo functie,nu numai la Steaua! Dar daca jucam cum am facut si acum,nu vor putea "dauna sanatatii"!
      Hai Bc Mures!

      cu 9 ani în urmă (06.01.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!