Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș se impune pe terenul campioanei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.11.2014

BC Mureș Târgu Mureș a reușit să le administreze campionilor de la CSU Asesoft Ploiești cea de-a 2-a înfrângere stagională. Ardelenii s-au impus în Prahova cu 85-82 (19-13, 17-23, 25-22, 24-24), într-un meci din cadrul etapei a 7-a din Liga Națională de Baschet Masculin. 

I. Ivanovic cu 24 de puncte și 6 recuperări a fost cel mai bun om al mureșenilor, în timp ce de la Asesoft, A. Mohammed a terminat cu 22 de puncte marcate. 

După acest meci, BC Mureș a ajuns la un bilanț de 3 victorii și tot atâtea înfrângeri, în timp ce elevii lui Dado Arnautovic au la activ 5 meciuri câștigate și 2 pierdute. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului de la Ploiești! 

 


Primele două sferturi ale meciului dintre CSU Asesoft Ploiești și BC Mureș au fost foarte echilibrate. Cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate, scor 36-36 (13-19, 23-17). 

 

Duelul dintre cele două combatante contează pentru runda cu numărul 7 din Liga Națională de Baschet Masculin. 

De la gazdele din Ploiești, C. Cooper a marcat 12 puncte în primele două secvențe, iar de la ardeleni I. Ivanovic a înscris 13 puncte. 

13 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbbaschet :

    bravo
    Se pare ca 'tigri' si-au revenit.

    Sper intr-o prestatie la fel de buna si saptamana viitoare.

    cu 9 ani în urmă (15.11.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    da
    Mă bucura aceasta victorie a Mures ului. Ăsta arata ca infatuarea va fi pedepsita , mă refer la infatuarea ploieștenilor care și-au lăsat în afară lotului cei mai buni baschetbaliști crezând ca ei sunt invincibili, cei mai buni și vor învinge în orice condiții. Ei, nu e chiar așa, și Dzeu te pedepsește atunci când te crezi buricul pământului. Sau o fi jucat cineva pe pe la pariuri ???

    cu 9 ani în urmă (15.11.2014)
    • CSU Asesoft Ploiești ineacsu:

      sau
      pai daca or sa castige miercuri meciul cu rusii cred ca sunt aproape 100% calificati. tu nu ai fi menajat la fel unii jucatori?

      cu 9 ani în urmă (15.11.2014)
    Raspunde
  • YMCA alin67 :

    Dado
    Se inmultesc meciurile de (ne)uitat pentru Dado.

    cu 9 ani în urmă (15.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Mohammed The One, The Only One
    Nu înţeleg de ce se simte mai bine Găbitzu să dea cu noroi, în loc să se bucure de o victorie care face campionatul mai interesant, măcar în tur. Cum era şi normal, Dado i-a lăsat la odihnă pe Flowers, Lee şi Brown pentru meciul de miercurea viitoare care, în caz de victorie, ne-ar aduce practic calificarea în primăvară. Nu Asesoft a fost infatuată, ci Tg. Mureş a fost chiar bună, mai bună decât ce a putut prezenta echipa gazdă. Eu cred că venirea lui Adamovic este de bun augur, bosniacul evoluând foarte bine într-o echipă în care i-am mai remarcat pe excelentul Ivanovic, pe Barro şi pe Sinadinovic. Jocul imprimat de excelentul antrenor Sekulovic mi s-a părut foarte elaborat tactic, spre deosebire de jocul Asesoft-ului care, cu tot efortul lui Runkauskas de a organiza atacul, a fost mai mult o sumă de realizări individuale. Cel puţin prin sfertul 3, când a intrat Mohammed în „sevraj”, cu greu a mai putut fi convins să mai şi paseze. Sala, în delir la numeroasele-i realizări tehnice, i-a accentuat şi mai tare criza. Nu fac pe nebunul şi-i recunosc valoarea tehnică, dar când o iei singur, chiar trebuie să joci fără greşeală, ceea ce n-a fost cazul. Nici acum, dar mai ales, nici miercuri la Belgrad. Astă seară Dado mi-a părut ca o găină care îngrijeşte pui de raţă şi se uită neputincioasă de pe mal la ce fac ăia în apă.

    cu 9 ani în urmă (15.11.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Don Ramon, acelas Gabitz a sarit la gatul meu cand am zis ca al vostru Arnautovic este un antrenor extrem de slab...... desi eu nu ma incadrez in categoria celor care va eticheeteaza si am spus ceva frumos(sau am tacut) la fiecare victorie!

      cu 9 ani în urmă (15.11.2014)
    Raspunde
  • YMCA alin67 :

    o rautate (mică)
    După ce că au lipsit cei trei,nominalizați și de mine ca fiind cei mai buni din acest lot,care iată,nu mai pare atât de extraordinar,în seara aceasta au fost "indisponibili" și Grigoraș sau Ciulin.

    cu 9 ani în urmă (15.11.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      n-au fost, grigoeas a fost la Cluj cu o foame cat casa de fluierat pe langa subiect(nu spun ca au viciat rezultatul ci doar ca a fost jenant)......

      cu 9 ani în urmă (15.11.2014)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Romanii
    Ce parere aveti de faptul ca din 6 romani de pe foaie doar 2 au primit minute : Burlacu si Sjiatro. Pt ultimul cele 5 min mi se par foarte putine mai ales ca incepuse sa joacebinisor dupa meciurile de la nationala. Oare Negoitescu cand va intra in teren ? Despre ceilalti : Dogaru, Movileanu si Ene nici nu poate fi vorba, in conceptia MARELUI ANTRENOR. Cu ce contribuie acest antrenor la baschetul romanesc dupa tot ceea ce acesta i-a oferit? Cu ce ajuta nationala Romaniei ?Cati jucatori romani a sprijinit si a lansat ? Din ce am vazut la meciul de la Belgrad nu a fost in stare sa reactioneze in sfertul patru desi are un lot net superior sarbilor..

    cu 9 ani în urmă (15.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tjl59 :

    Nimic nu e ...
    ... intamplator... Cine este unul dintre sponsorii ploiestenilor? Superbet ... Din pacate nu se mai poate verifica ce cota a avut victoria muresenilor la campioni, dar la Bet365, de exemplu, succesul "surprinzator" al celor de la BC Mures inmultea cu 6,25 miza. Asadar cam pe-acolo era si la Superbet cota surprizei. Fara a strica logica bucurie a muresenilor, ceva imi spune ca ... Imi amintesc de un meci din sezonul trecut, cand pauza: conduc oaspetii, final: CSU Asesoft castiga la pas avea o cota uriasa in conditiile in care oaspetii erau o trupa fara pretentii in fata prahovenilor. Si acum acest 82-85 in fata unei formatii care a cam gafait in acest in acest inceput de sezon ... Intamplare? sincer "n-as prea-as crede" ... ...

    cu 9 ani în urmă (15.11.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ar trebui interzise pariurile "sportive" distrug sportul si ideea de sport!

      cu 9 ani în urmă (15.11.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Conspiraţii
    Sunt uimit. La câţi contestatari are Asesoft, nimeni nu admite că ieri seară BC Tg Mureş a învins pentru că a fost mai bună decât echipa noastră, care a fost şi ea bună.Gabitzu găseşte infatuare acolo unde n-a fost decât o măsură cât se poate de normală, chiar dacă prezenta riscuri. Mai mult, tjl59 vede mâna lui Bet365, de exemplu, în procentajul de 75%(6/8) la aruncările de 3 pcte ale lui Ivanovic. În cea mai mare parte sunt însă de acord cu părerile „moldoveanului”. Decât să-i stoarcă pe teren 40 minute pe Runkauskas şi Pelekanos ar fi putut să-i folosească mai mult pe români. Rezultatul ar fi fost tot o înfrângere, dar cei doi ar fi fost mai puţin obosiţi. În ce-l priveşte pe Runkauskas, Dado are însă circumstanţe. Dogaru e atât de slab încât n-ar fi fost în stare, la un presing lejer, să treacă mingea dincolo de centrul terenului în 8 secunde. Vi-l puteţi închipui faţă în faţă cu Sinadinovic sau Adamovic? Eu nu.

    cu 9 ani în urmă (16.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tjl59 :

    Draga Don Ramon,
    nu vad "mana lui Bet365" in procentajul excelent al lui Ivanovici la 3 puncte, doar semnalez lucruri bizare la pariuri cand e vorba de sponsorizatul CSU Asesoft .. Atat si nimic mai mult ...

    cu 9 ani în urmă (16.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!