Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș stabilește un nou record stagional de coșuri de trei puncte înscrise într-un meci

Noémi Csiki

Noémi Csiki
08.12.2013

Partida dintre U Mobitelco Cluj și BC Mureș a consemnat un nou record în actualul sezon al LNBM, în ceea ce privește numărul de coșuri de trei puncte înscrise de o echipă la un meci.

Jucătorii de la BC Mureș au reușit nu mai puțin de 15 aruncări din spatele semicercului. Dintre acestea, 6 au fost înscrise de Goran Martinic. Această performanță el este pe locul doi în topul celor mai multe coșuri de trei înscrise într-o partidă (depășit numai de Zlatko Jovanovic , care a înscris 7 coșuri de la distanță la meciul cu Sibiu din etapa a zecea). Brown și Ivanovic au marcat câte trei, Peciukas două, iar Jelenic, un coș de la distanță.

Precedentul record, de 14 coșuri de trei marcate de o echipă la un meci a fost stabilit în etapa a doua de BC Mureș (vs Gaz Metan) și de BC Timișoara (vs Concordia Chiajna) și egalat în etapa a șasea, din nou de BC Mureș (vs Concordia Chiajna).

Nici clujenii nu au dus lipsă de marcatori de la distanță. Ei au marcat de 11 ori din spatele semicercului: de 5 ori prin Silvășan, câte 2 Hargrove și Kuburovic, și câte una Cuic și Medvedj. Astfel, la întâlnire s-au înscris un număr total de 26 aruncări de la distanță, ceea ce reprezintă un record în sine.

Foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!