Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Sirius Târgu Mureș și CSBT Alexandria, la a 3-a întâlnire în acest start de sezon

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.10.2017

BC Sirius - CSBT Alexandria

UPM BC Sirius Târgu Mureș primește vizita formației din Alexandria în meciul care deschide etapa secundă a Ligii Naționale. Cele două echipe sunt la al treilea meci direct în mai puțin de două săptămâni, după ce s-au întâlnit în primul tur al Cupei României.

CSBT Alexandria s-a calificat la turneul final al competiției eliminatorii după 156-123 la total în dubla confruntare cu Sirius. Elevele lui Mădălin Piperea s-au impus cu 82-62 acasă și 74-61 în deplasare. Au fost victoriile directe cu numărul 5 și 6 pentru teleormănence, cu echipa din Târgu Mureș având la activ un singur succes în fața adversarei de sâmbătă. Dacă în cupă s-a jucat cu două autohtone în permanență pe teren, în campionat unde trebuie două românce pe parchet în primul sfert, cu una sub 22 de ani, iar în următoarele trei este în vigoare regula cu o româncă în teren, fără limită de vârstă

Cele două echipe s-au impus în prima etapă a Ligii Naționale. CSBT Alexandria a obținut cea mai clară victorie a rundei inaugurale și este pe prima poziție. 88-48 a fost scorul la sala reconstruită din Teleorman în partida cu nou-promovata CSU Alba Iulia. Promise Amukamara a strălucit cu 30 de puncte.

UPM BC Sirius Târgu Mureș a debutat cu victorie în campionat, la al doilea sezon ca prim-divizionară. Mureșencele s-au impus cu 65-54 la Galați. Angel Robinson a încheiat partida aproape de triple-double, cu 17 puncte, 12 recuperări și 7 pase decisive.

Meciul dintre UPM BC Sirius Târgu Mureș și CSBT Alexandria se joacă sâmbătă de la ora 17 la sala Sporturilor din Târgu Mureș. Partida va fi arbitrată de Alexandra Stan, Ionuț Moraru și Bogdan Badea, comisar Viorel Constantinescu. 

*foto: zi-de-zi.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!