Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Sirius Târgu Mureș primește vizita Olimpiei Brașov

Andreea Vlase

Andreea Vlase
26.10.2017

UPM BC Sirius Târgu Mureș și Olimpia Brașov deschid astăzi etapa a 5-a din Liga Națională de baschet feminin. Ambele echipe au câteva probleme medicale. Cele două formații sunt vecine de clasament, cu Olimpia pe locul 4 și Sirius pe 5. Amândouă au început campionatul cu două victorii și au pierdut în următoarele două partide, astfel că au câte 6 puncte.

Va fi al 4-lea meci oficial între Sirius și Olimpia, după cele trei din sezonul trecut. Victoria le-a revenit de fiecare dată brașovencelor, 80-51 și 76-57 în campionat și 72-57 la Final 8-ul Cupei României, în semifinală.

Cele două echipe s-au întâlnit într-un meci de pregătire la mijlocul lunii septembrie, la Cupa Sirius, iar gazdele s-au impus cu 85-80.

Partida dintre UPM BC Sirius Târgu Mureș și Olimia Brașov se joacă astăzi de la ora 19 la sala Sporturilor din Târgu Mureș. Ciprian Ciocan, Mate Stretea și Dan Narcis vor arbitra această partidă, supervizați de Romi Stănciulescu. Ciocan și Stretea au fluierat și seara trecută împreună, partida dintre Timba și Poli Iași, la Timișoara.

*foto: Balázs Gyurkó-Henning - CROW Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!