Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara câștigă cel de-al doilea amical cu Phoenix Galați

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.09.2015

Baschet Club Timișoara a trecut marți seara pe teren propriu de Phoenix Galați cu scorul de 71-60. Partida amicală s-a disputat în Sala „Constantin Jude” din Timișoara, publicul spectator neavând acces la confruntare. 

Timișoara a început foarte bine partida cu nou-promovata, având la pauză deja un avantaj de 11 puncte, 35-24, după parțiale de 18-14 și 17-10. Trupa lui Florin Nini au mai redus din diferență în cel de-al treilea act după un parțial de 18-13, însă, băieții lui Dragan Petrictic și-au adjudecat decisivul cu 23-18 și implicit partida la 11 puncte diferență, 71-60. 

Conform paginii de Facebook a echipei bănățene, cei mai buni marcatori din tabăra învingătorilor au fost Shiloh cu 17 puncte și 4 pase decisive, respectiv Barovic cu 15 puncte și 11 recuperări. De cealaltă parte, evidențiatul Galațiului a fost fost jucător al „leilor”, Milos Pesic, autor a 19 puncte. 

Cele două formații s-au întâlnit și sâmbătă la Timișoara, atunci când câștig de cauză au avut cei de la Phoenix Galați, 80-76. 

*Foto: Virgil Simonescu (bctimisoara.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!