Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara așteaptă o gură de oxigen de la meciul cu Farul Constanța

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
21.02.2014

Liga Națională

Etapa XIX

 

sâmbătă 22 februarie

ora 18:00

sala ”Constantin Jude” Timișoara

 

8-10 Fișa meciului 1-18

 

Sâmbătă de la ora 18:00 în Sala ”Contantin Jude” din Timișoara, echipa antrenată de Dragan Petricevic va primit vizita Farului într-un meci în care vor conta numai punctele ce vor intra în contul gazdelor la finalul celor 40 de minute de joc. În tur scorul a fost 60-102 și a constituit o ocazie pentru tinerii  ”lei” să își arate puterile.

BC Timișoara vine după o serie neagră de 3 înfrângeri, dintre care două la limită, ceea ce cu siguranță și-a lăsat amprenta asupra stării de spirit a jucătorilor. Astfel, acest meci reprezintă o oportunitate de a-și reface încrederea în forțele proprii și de a mai exersa scheme de joc pe care să le pună în practică etapa viitoare, cu Oradea. 

În ceea ce privește Farul, aceștia au o singură victorie în acest sezon și pentru partida cu bănățenii nu pot avea alt obiectiv în afara aceluia de a spera să facă un joc cât mai bun și să limiteze proporțiile scorului. Va fi interesant de urmărit dacă extrema Cezar Stănescu va reuși să repete performanța din meciul anterior cu Piteștiul când a marcat 34 de puncte, aproape 2 treimi din totalul reușitelor marinarilor. 

O miză specială va avea Georgian Păun, jucătorul împrumutat la Constanța tocmai de către BC Timișoara. În tur el a reușit să marcheze 15 puncte contra foștilor săi coechipieri, însă în ultimul timp este într-o scădere de formă, terminând ultimele două partide cu -2 la eficiență și sub 10 puncte înscrise. 

Jocul dintre BC Timișoara și Farul Constanța face parte din etapa a 19-a a Ligii Naționale și nu va fi televizat. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!