Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara primește vizita lui U Cluj

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
07.03.2014

Liga Națională

Etapa 22

 

sâmbătă, 8 martie

ora 17:15

 

Sala ”Constantin Jude”

Timișoara

9-12 Fișa meciului 15-5

 

Sâmbătă, 8 martie, BC Timișoara va juca de la ora 17:15 cu o rivală de tradiție, U Mobitelco BT Cluj Napoca. Bilanțul întâlnirilor dintre cele două echipe este favorabil clujenilor, care au câștigat 16 din cele 27 de partide disputate. Un alt plus al oaspeților de sâmbătă este faptul că s-au impus în ultimele 3 meciuri, în cel din turul acestui campionat înregistrându-se și cea mai mare diferență de scor: 18 puncte (90-72).

Înaintea acestui meci situația combatantelor este complet diferită. BC Timișoara are un sezon slab, iar rezultatele din ultima vreme au îngropat și mai mult șansele clubului bănățean de a ajunge în playoff. Elevii lui Dragan Petricevic au 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri (victorie cu Farul) și ocupă locul 10, la 3 puncte de poziția a 8-a.

U Cluj, în schimb, trece printr-o perioadă extrem de fastă, echipa abordând acest meci din postura formației care are 8 victorii consecutive și ocupă locul 5 în campionat, cu 15 victorii, 5 înfrângeri și un meci mai puțin disputat. 

Timișorenii vor trebui să își găsească resursele interioare pentru a se motiva în acest meci, după mai multe eșecuri la limită și o evoluție oscilantă a mai multor oameni de bază precum Darren Fenn, Nikola Vasojevic sau Nikola Gacesa. Singurii jucători care au o evoluție cât de cât constant bună sunt Jovanovic și Conley, însă oricare dintre cei enumerați anterior poate prinde o zi bună și poate aduce acel plus care face diferența.

La U Cluj, Darius Hargrove a impresionat în ultimul timp prin evoluțiile sale (câte 24 de puncte în precedentele 2 meciuri) și împreună cu Ivan Kuburovic, Mihai Silvăşan sau Joshua Sparks vor fi principalele arme ale antrenorului Dorin Pintea.

Partida dintre BC Timișoara și U Cluj va fi televizată de postul DigiSport sâmbătă, cu începere de la ora 17:15.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!